Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem with searching keywords w/ apostrophe (')  (Read 2325 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Eirikur

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Problem with searching keywords w/ apostrophe (')
« on: March 18, 2004, 11:04:55 am »

Hello, i've got this problem. :!:

Because of the french language, there are keywords attached to the pictures and some are with ', like " l'est ", but when I try to search them it doesn't return to me any pictures.

same thing as when in the picture's info, i click on the keyword ("l'est"), it doesn't return me any picture, even as I come from one with this keyword  :x

got any ideas ? thanks for your support in advance and sorry for my english

 :wink: Eric
Logged
Eirikur

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Problem with searching keywords w/ apostrophe (')
« Reply #1 on: March 19, 2004, 06:16:26 am »

the search function is still - erm - very mySQL'ish: the same thing happens with other chars from other languages as well - I guess it's related to the need to escape single quotes in this special quotes.
In other words: I agree that the search functions need a touch-up (in future versions of coppermine); currently, there's no known modification to fix this.
I therefor moved this thread to "feature requests"...

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.