Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch Add Files - no directories!?!?!  (Read 2484 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GonzoCubFan

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Batch Add Files - no directories!?!?!
« on: September 11, 2007, 05:40:04 am »

OK, so this is a new CGP 1.4.x installation.  I've never run CPG before, but I've had enough problems with my other gallery app to give up on it.  CPG looks like my best bet at this time.

I'm running this on a Windows 2000 Server in my home with Apache2.2, PHP 5.2.1 (I think) and Mysql 5. I created the appropriate mysql database and used that during the installation. The install went smoothly, and the administration functions work fine.  ImageMagick is properly installed (as I used it with my last gallery program with no problems).  I added two folders to the "albums" folder that mirrored both category and album structure.  In this case I have a category call Wildlife with a sub-category called Birds.  I've created a Wildlife folder in "ablumbs" folder and a Birds folder in the Wildlife folder.  I've also tried this with just the Birds folder directly in the "albums" folder.

I also moved one file into this Birds folder.  However when I try to do a Batch Add Files, it says there are no folders in the albums folder.  I double checked the configuration folder to be sure that the albums folder was indeed the "albums" folder and that is the case.

What is going on?  I'm sure it operator error, but I haven't a clue where to start at this point.

Thanks in advance.

 = Ed =

Thanks,
« Last Edit: September 11, 2007, 07:53:58 am by Sami »
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Batch Add Files - no directories!?!?!
« Reply #1 on: September 11, 2007, 06:06:04 am »

Set Browsable interface to No , it doesn't works on windows
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

GonzoCubFan

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Batch Add Files - no directories!?!?!
« Reply #2 on: September 11, 2007, 07:47:44 am »

Set Browsable interface to No , it doesn't works on windows

You da man Sami!  That did it!

Thanks!

 = Ed =
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.