Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Login not working  (Read 4749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohnM-UK

  • Guest
Login not working
« on: August 28, 2007, 01:36:44 am »

Just noticed today, because I uploaded a pic on the 26th. I can't Login to my photoblog. I click Login, enter the correct username and pass word, I then get the screen saying Thank you for logging in.... etc. It then goes back to the main page as if I'm logged out again. No Admin options, no user mode, admin mode button. AT the top it just says: Home FAQ Register Login.
I deleted the cookie too, still same problem.
« Last Edit: August 30, 2007, 07:41:33 pm by Nibbler »
Logged

JohnM-UK

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #1 on: August 28, 2007, 01:40:54 am »

Link in sig btw
Logged

vip

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Login not working
« Reply #2 on: August 28, 2007, 08:17:51 am »

I am having the same problem.
It says welcome but then goes back to log in.
Version 1.4X the new version
Logged

JohnM-UK

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #3 on: August 29, 2007, 06:38:12 pm »

anyone please? I need to log in to my gallery to delete the spam!
Logged

JohnM-UK

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #4 on: August 29, 2007, 06:46:25 pm »

Test account:

JM
testaccount
Logged

Saku

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25
Re: Login not working
« Reply #5 on: August 29, 2007, 06:59:08 pm »

Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #6 on: August 29, 2007, 07:00:56 pm »

Test account works fine for me.
Logged

JohnM-UK

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #7 on: August 29, 2007, 10:45:48 pm »

reuploaded the whole lot, still doesn't work
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #8 on: August 29, 2007, 11:20:14 pm »

Problem is at your end. Check your browser/firewall settings.
Logged

JohnM-UK

  • Guest
Re: Login not working
« Reply #9 on: August 30, 2007, 06:47:24 pm »

Solved. No idea how though??? Just turned my pc on today, went to my blog and logged in fine.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 20 queries.