Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: thumbnails not updating in admin util  (Read 4333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kateheaven

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 78
    • Kate Hudson Heaven
thumbnails not updating in admin util
« on: July 04, 2007, 01:26:29 am »

I'm trying to update some thumbnails after I've uploaded different size versions of the pictures, but it won't work. In Admin Tools I select 'Update thumbs and/or resized photos (1)' > Both thumbnails and resized pictures > select the album > submit ... it tells me the thumbs have updated successfully, but when I check them they have not changed.

When I choose the 'Reload file dimensions and size information (1)' option that appears to work, just not the updating thumbnails option.

I just upgraded to 1.4.12 and my permissions on the folders are correct.

Any help would be appreciated...
« Last Edit: July 17, 2007, 02:00:02 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #1 on: July 04, 2007, 01:31:12 am »

Make sure you clear your browser cache after updating.
Logged

kateheaven

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 78
    • Kate Hudson Heaven
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #2 on: July 12, 2007, 06:44:12 pm »

^ cookies and temp. internet files? done that, still got the same problem though...
Logged

kateheaven

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 78
    • Kate Hudson Heaven
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #3 on: July 16, 2007, 09:23:47 pm »

hope it's ok to bump this because i'm still having the same problem ...
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #4 on: July 16, 2007, 09:35:28 pm »

Post a link to where we can see the problem.
Logged

kateheaven

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 78
    • Kate Hudson Heaven
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #5 on: July 16, 2007, 09:38:37 pm »

login to http://www.broken-tears.org/kate/images/index.php using test/test
http://www.broken-tears.org/kate/images/thumbnails.php?album=301 click picture #12 (12.jpg) - thumbnail is different to full size image.

thanks...
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #6 on: July 16, 2007, 10:09:07 pm »

Ensure the permissions of the files allow them to be overwritten with new ones. Check on the files via FTP and see if the modification dates have changed.
Logged

kateheaven

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 78
    • Kate Hudson Heaven
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #7 on: July 17, 2007, 12:20:41 am »

ah, i chmodd-ed the .jpg files themself and that seems to have worked. I've never had to do that before to edit the thumbnails that way ... would this be something to do with the server i'm on, or is there something I can do with coppermine to not have to chmod files whenever i want to edit files in util.php (but only chmod folders).

thanks so much Nibbler.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: thumbnails not updating in admin util
« Reply #8 on: July 17, 2007, 01:59:36 am »

Check your config setting for 'default mode for files'.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.