Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Uploaded photos succesfully but can't see photo in album  (Read 3304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ericpsf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Uploaded photos succesfully but can't see photo in album
« on: July 04, 2007, 07:21:09 am »

Hi,

I have uploaded my photos files successfully but when I go to the album, no photos can be seen.

Pls help, I'm really at lost.

Thanks.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Uploaded photos succesfully but can't see photo in album
« Reply #1 on: July 04, 2007, 07:28:40 am »

Even with my mind-reader hat on I can hardly advice anything. Do exactly as suggested in the upload troubleshooting section of the docs. Make sure that the "missing" pics aren't stuck in the admin approval stage...
Posting bogus threads as yours even twice is not a bright thing. I deleted your other, identical posting. Instead of posting twice, you should have used the time to read the documentation and then use some common sense: posting a link to your gallery would have been absolutely mandatory in cases like yours...
Logged

ericpsf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Uploaded photos succesfully but can't see photo in album
« Reply #2 on: July 04, 2007, 08:00:34 am »

Hi GauGau,

Sorry for the double postings. I saw the first posting is not out and I'm hving an "error page" msg. So I just post another similar thread.

Where to find the admin approval stage? I'm still very new this software. Pardon me.

Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Uploaded photos succesfully but can't see photo in album
« Reply #3 on: July 04, 2007, 08:33:42 am »

Even with my mind-reader hat on I can hardly advice anything. Do exactly as suggested in the upload troubleshooting section of the docs. Make sure that the "missing" pics aren't stuck in the admin approval stage...
Posting bogus threads as yours even twice is not a bright thing. I deleted your other, identical posting. Instead of posting twice, you should have used the time to read the documentation and then use some common sense: posting a link to your gallery would have been absolutely mandatory in cases like yours...

Read this text GauGau posted again. He suggests to read the documentation which is exactly what you should do. We can spoon feed you but that way you would not learn how to use the software. So, go forth and read the documentation. It's good for you  ;)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Uploaded photos succesfully but can't see photo in album
« Reply #4 on: July 04, 2007, 09:01:08 am »

posting a link to your gallery would have been absolutely mandatory
As in: don't bother to reply with anything else but a link to your gallery for a start... ::)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 27 queries.