Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: cpgmark crashed my gallery  (Read 3640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
cpgmark crashed my gallery
« on: June 28, 2007, 07:06:43 am »

Not sure if I should have posted here but wasnt sure where to post. I uploaded the cpgmark folder to plugins and used pluginmgr but when I hit install this is what happened.

Fatal error: cpgmark_page_start(): Failed opening required 'plugins/CPGMark/include/init.inc.php' (include_path='.:/include:/usr/lib/php') in /gallery/plugins/CPGMark/codebase.php on line 219

How can I get the gallery back. Any help would be greatly appeciated.

Thanks,
Mike
« Last Edit: June 28, 2007, 07:43:20 am by GauGau »
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: cpgmark crashed my gallery
« Reply #1 on: June 28, 2007, 07:12:07 am »

fixed please delete this post
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: cpgmark crashed my gallery
« Reply #2 on: June 28, 2007, 07:45:18 am »

We never delete solved threads - they remain as reference for others. Instead of just requesting to see this thread deleted you should have posted what you actually did to solve your issue for the benefit of others. Marking as "solved" anyway.

Joachim

P.S. The plugin you refered to doesn't get supported here, but only on the cpg-contrib board, as suggested in the announcement thread of the plugin.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.