Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I lost my board  (Read 10456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

toria55

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
I lost my board
« on: March 18, 2008, 12:12:43 am »

I was in the config screen and after changing around a few settings, I decided to reset everything.  I clicked the box that said something to the effect of 'reset to factor settings' and I go this message:

Critical error 
There was an error while processing a database query

I don't even know where to begin fixing this mess.  Can anyone help?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: I lost my board
« Reply #1 on: March 18, 2008, 12:28:15 am »

Enable debug mode.
Logged

toria55

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I lost my board
« Reply #2 on: March 18, 2008, 12:41:44 am »

I'm sorry to have to admit this, but I really green at this. Where do I go to find the debug mode? 
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: I lost my board
« Reply #3 on: March 18, 2008, 12:50:50 am »

Logged

wenwenguo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 3
Re: I lost my board
« Reply #4 on: June 25, 2008, 10:43:53 pm »

what part of baoard do you lose? ::)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I lost my board
« Reply #5 on: June 26, 2008, 07:34:49 am »

Coppermine is not a forum nor board anyway, but a gallery...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.