Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Incompatible Camera ?  (Read 1418 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PhilFazer

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
[Solved]: Incompatible Camera ?
« on: March 03, 2008, 10:19:31 pm »

Hi everybody,

I am a coppermine user since 2006 and i really love you work. Note that my personal gallery contains more than 18.000 pictures!!!
My gallery is in my own server@home.

But i have an issue with coppermine since i bought my new camera.
This is an Olympus µ770SW.

The thumbails have been created in album and work wel.
The "normal" pictures have been created in album but the displayimage does not work with them.
The original pictures are ok in album.

The synptom is that my gallery works well but if i try to open an image (coming from my olympus) the progress is very slow and there is no results (IE/Firefox can not display the page).
I tried to obtain more information using the debug mode but because the displayimage does not return any result, there is no more information.

This issue occurs everytime i try to see a normal image taken with my Olympus... Very strange issue ins't it ?

New pictures coming from my "old" Nikon D70 are fully ok...

If someone has an idea, it would be great.

To be able to test this issue i give you my gallery address :
http://leserveurdephil.no-ip.org/index.php
An example of "the issue" :
http://leserveurdephil.no-ip.org/thumbnails.php?album=234 (click on a picture)
Others albums works well... but photos has been taken using my Nikon D70...
« Last Edit: March 04, 2008, 10:54:38 am by Joachim Müller »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Incompatible Camera ?
« Reply #1 on: March 04, 2008, 08:05:08 am »

Search the board for the terms "olympus" and "exifer"...

Joachim

P.S. Self-hosting is not recommended at all, although unrelated to your issues.
Logged

PhilFazer

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Incompatible Camera ?
« Reply #2 on: March 04, 2008, 09:42:09 am »

Thx
You can close the post due to the fact that the following post solve the problem
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,45445.0.html

Sorry.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.