Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Multiple upload problem in cpg 1.4.6 for a registered user  (Read 2541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chavez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Multiple upload problem in cpg 1.4.6 for a registered user
« on: April 22, 2007, 02:30:33 am »

Hello. I have the following problem:
When I am logged as a user with special privilages, and have multiple upload boxes and try to use more than one of them, this doesn't work, I get a blank page and thats it. I think you will not have with understanding the problem outcome becouse it is international - nothing comes out !!

I have read the document about upload troubleshooting and adjusted the settings described there. But I think I have to set the multiple upload boxes becouse right here is the problem.
My gallery is in polish language so when someone would be so politeful to help me, will have to go to http://gallery.photo-aviation.net and use "zaloguj sie" button to log in and "dodaj pliki" to make an upload attempt.

login: tester
pass: 12345

Sorry about polish, but there is another problem - language does not go english when I choose this language and save settings, nor the language choice field does not come out on the homepage of my gallery.

Would be very graceful for helping with resolving that problem
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9094
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Multiple upload problem in cpg 1.4.6 for a registered user
« Reply #1 on: April 22, 2007, 06:35:42 am »

Current version is 1.4.10 upgrading is mandatory
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

chavez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Multiple upload problem in cpg 1.4.6 for a registered user
« Reply #2 on: April 22, 2007, 10:11:15 am »

Thanks, I hope that will do the trick. Have just downloaded this version.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.