Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error in Batch upload - there are no folders...  (Read 3636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giladdv

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Error in Batch upload - there are no folders...
« on: April 19, 2007, 06:03:26 pm »

When accessing the batch upload option I get the following message:

"There are no folders inside the "albums" folder yet. Make sure to create at least one custom folder within "albums" folder and ftp-upload your files there. You mustn't upload to the "userpics" nor "edit" folders, they are reserved for http uploads and internal purposes."

even though there is a directory under albums.
Any one can help ???
« Last Edit: April 23, 2007, 09:22:39 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error in Batch upload - there are no folders...
« Reply #1 on: April 20, 2007, 12:42:21 am »

Browsable batch add interface does not work on windows. Use the non-browsable version.
Logged

giladdv

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Error in Batch upload - there are no folders...
« Reply #2 on: April 22, 2007, 08:52:45 am »

I get the same response in the non-browsable version:

" There are no folders inside the "albums" folder yet. Make sure to create at least one custom folder within "albums" folder and ftp-upload your files there. You mustn't upload to the "userpics" nor "edit" folders, they are reserved for http uploads and internal purposes.
This function allows you to add a batch of files that your have uploaded to your server by FTP."

 :'(

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Error in Batch upload - there are no folders...
« Reply #3 on: April 22, 2007, 12:36:05 pm »

even though there is a directory under albums.
Post a deep link to one of the files that you're trying to upload.
Logged

giladdv

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Error in Batch upload - there are no folders...
« Reply #4 on: April 23, 2007, 09:05:45 am »

Here's a link to a picture under the OldPics1 directory I created under albums:

http://www.tzeva.org.il/albums/albums/OldPics1/waitsman9.jpg

Thanks a lot for the assistance
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Error in Batch upload - there are no folders...
« Reply #5 on: April 23, 2007, 09:12:48 am »

All your existing pics are broken. You appear to have over-edited coppermine's config. Change "Files and thumbnails advanced settings > The album directory" back from "albums" to "albums/" (as it used to be by default).
Logged

giladdv

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Error in Batch upload - there are no folders...
« Reply #6 on: April 23, 2007, 09:15:22 pm »

Are you into MAGIC ??? It works now!!
Thanks so much - it's a huge help
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.029 seconds with 19 queries.