Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: log in issue!  (Read 5043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jesskajess

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
log in issue!
« on: April 17, 2007, 02:16:09 am »

After 3hours of searching the forum... I cant find a solution that works for me.

Like others, I am suddenly having this logging in problem.

I have multiple coppermine galleries and for some reason the problem is only occurring on this one! (and it has been working for at least 2 months prior)

I am getting the error message ' Warning your browser does not accept script's cookies '

I have tried...

1. Deleting my cokies.
2. Renaming the cookies path in myphpadmin
3. Turning off my Norton Security Prog.

What else shall I do...?

I am so confused why it has only happened to this one gallery and not the others... Im using the same computer and same browser.

Please, Please help.


http://www.juliastilesonline.com/gallery

I have set up a non admin account if that helps?

login: testing
pass: test



« Last Edit: April 17, 2007, 09:59:09 pm by Nibbler »
Logged

jesskajess

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: log in issue!
« Reply #1 on: April 17, 2007, 01:52:30 pm »

Please. anyone? .....
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: log in issue!
« Reply #2 on: April 17, 2007, 03:21:26 pm »

You have set your cookie path to amircpg. This is invalid so the cookies stop working. You'll need to correct this setting in phpmyadmin. (config table -> cookie_path)

Logged

jesskajess

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: log in issue!
« Reply #3 on: April 17, 2007, 05:27:18 pm »

and what shall I input in this field.....
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: log in issue!
« Reply #4 on: April 17, 2007, 05:54:11 pm »

Set it back to "/" (without the quotes) as it used to be in the first place. Don't fiddle with cookies if you don't understand how they work. If you change things, take a note how they used to be originally so you can safely go back.
Logged

jesskajess

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: log in issue!
« Reply #5 on: April 17, 2007, 09:54:34 pm »

Thank you very much!

This works for me now... srange... I wonder what it said before?

Cheers! You guys are so helpful!

Jess
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: log in issue!
« Reply #6 on: April 18, 2007, 09:31:27 am »

I wonder what it said before?
As I suggested: it used to be "/":
Set it back to "/" (without the quotes) as it used to be in the first place.
Logged

blackone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: log in issue!
« Reply #7 on: May 03, 2007, 04:46:59 pm »

Hi I got same trouble but my cookie_path  is set to "/"
Pls help.
link is: http://www.cepin-portal.com/galerija/
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: log in issue!
« Reply #8 on: May 03, 2007, 04:49:33 pm »

Then you don't have the same issue and should create your own thread. Before you do so, update to the latest version of Coppermine - 1.4.10
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: log in issue!
« Reply #9 on: May 03, 2007, 07:03:20 pm »

Locking... *sigh*
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.