Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: keyword list and IE 7 possibly?  (Read 2595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

olandir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
keyword list and IE 7 possibly?
« on: April 16, 2007, 05:51:19 am »

I am having a problem where I cannot double click on a keyword in the keyword list and have it appear in the keyword boxk.

This seems to be the exact same problem experienced in this thread
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=29726.0

However when I checked my upload.php, I saw that I have a version of Coppermine (1.4.10) that already incorporates the fix explained in the post.

My only guess is that this may be some IE 7 issue, since that is the browser I am using. I do not currently have access to a comptuer with IE 6 to see if this is the case. However, feel free to go to my site www.mendala.com/mentantrealm/art and try it (username: testuser / password: testuser)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: keyword list and IE 7 possibly?
« Reply #1 on: April 16, 2007, 07:46:08 am »

Supplied login/password desn't work for me. Please review.
Logged

olandir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: keyword list and IE 7 possibly?
« Reply #2 on: April 16, 2007, 07:55:02 am »

sorry

username = testuser
password = fakeuser
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: keyword list and IE 7 possibly?
« Reply #3 on: April 16, 2007, 08:56:52 am »

Works as expected for me using FF2 (see http://www.mendala.com/mentantrealm/art/displayimage.php?pos=-17). Can't test with IE7 (I don't have it).
Logged

olandir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: keyword list and IE 7 possibly?
« Reply #4 on: April 16, 2007, 08:58:34 am »

Thanks for your time. I guess it's just an IE 7 issue
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.