Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Showing resolutions in thumbnail page.  (Read 9020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

netlovers

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Showing resolutions in thumbnail page.
« on: March 21, 2007, 09:11:03 pm »

Hi
I wanna show every picture resolution on thumbnail page.
I wanna do exactly as shown in this pic.
(http://imgkit.com/guest/res.jpg)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Showing resolutions in thumbnail page.
« Reply #1 on: March 21, 2007, 10:14:37 pm »

include/functions.inc.php, look for the build_caption() function, find

Code: [Select]
$rowset[$key]['caption_text'] = $caption;

and add in the new caption on a line above that

Code: [Select]
$caption .= '<span class="thumb_caption">'.$row['pwidth'] . ' x ' . $row['pheight'] .'</span>';
Logged

AzzIzz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Showing resolutions in thumbnail page.
« Reply #2 on: September 07, 2017, 01:20:23 pm »

hey, the script works fine, but it doesn't update the resolution for images that has been replaced with file replacer plugin. is there any solution to that?
Logged

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2026
Re: Showing resolutions in thumbnail page.
« Reply #3 on: September 07, 2017, 05:00:26 pm »

You may want to clear your cache.
Logged

AzzIzz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Showing resolutions in thumbnail page.
« Reply #4 on: September 08, 2017, 12:06:25 pm »

Done it, still shows the resolution of the first photo
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.