Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: uploading pics does not work  (Read 3294 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

supostabme

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 7
    • nerrawsoft
uploading pics does not work
« on: March 11, 2007, 04:41:12 pm »

I have tried everything i can find in this forum,maybe i am just dumb but i have been trying to upload pics for days now.I have installed and re installed coppermine at 6 times.the install is fine everything works but i can not upload pics no matter what i do.Maybe I am just missing something cause it seems that i am not the only one having issues with uploading pics .
Any help would be appreciated.
Logged

Nibbler

  • Guest
Logged

supostabme

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 7
    • nerrawsoft
Re: uploading pics does not work
« Reply #2 on: March 11, 2007, 04:56:59 pm »

I appreciate the response but i have tried that already.All permissions are correct i have tried several different image  types and sizes.I have read that document 5 times now and i must be missing something something totally obvios cause it always is.I can't can't make it work .
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: uploading pics does not work
« Reply #3 on: March 11, 2007, 05:25:44 pm »

Try the part highlighted in red.

When asking for support on the coppermine forum, post a link to your site and a test user account (the test user mustn't be in the admin group!) with upload privileges, with the above mentioned settings in place - this way, supporters can see the error messages as well. Do not post debug_output unless requested.
Logged

supostabme

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 7
    • nerrawsoft
Re: uploading pics does not work
« Reply #4 on: March 13, 2007, 02:06:27 am »

I sorta fixed the uploading pics .It only works if i ftp them first though.Second problem i can not create another user it won't let me so i turned on don't allow new registrants till I can figured this out . the site is http://www.nerrawsoft.com/coppermine ???
Logged

supostabme

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 7
    • nerrawsoft
Re: uploading pics does not work
« Reply #5 on: March 13, 2007, 02:12:14 am »

i set it in the config so that anyone can see the debug and annymous users can do everthing. hopefully this helps till i can figure out why registration doesn't work.
ty
Logged

eruss

  • Supporter
  • Coppermine frequent poster
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 105
Re: uploading pics does not work
« Reply #6 on: March 13, 2007, 04:40:31 am »

I sorta fixed the uploading pics .It only works if i ftp them first though.Second problem i can not create another user it won't let me so i turned on don't allow new registrants till I can figured this out . the site is http://www.nerrawsoft.com/coppermine ???

Your first problem to resolve is the inability to create a new user account.  But, start a separate thread after you search for solutions to that problem.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.