Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: User Gallery Issue (help)  (Read 1496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WebRegit

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
User Gallery Issue (help)
« on: March 04, 2007, 07:12:34 pm »

I am going to try and explain this, because I do not quite understand it. I have User Gallery (which I know I can not delete-I read wiki). Posting this was my last resort, but I have been at this for hours and I am frustrated and don't want to give up on this great product. The problem is, that it says it will not show (docs/faq regarding User Gallery) if there aren't any albums in it. Well, it says there is an album in it, yet when I go in as Admin, there are no albums in it. On the home page it says 1 album in User Gallery, yet in admin there aren't any? Anyone know what this issue is? Is it operator malfunction?  ??? Oh, the website is:
http://www.thefishingstation.com/

and the gallery:
http://www.thefishingstation.com/gallery/

Thanks in advance
« Last Edit: March 05, 2007, 07:28:46 am by GauGau »
Logged

WebRegit

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
SOLVED
« Reply #1 on: March 04, 2007, 07:23:31 pm »

Sorry to take up your time, but SOLVED. I just took it out of config, Gone! Thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.