Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Stupid question here  (Read 5711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Stupid question here
« on: February 16, 2007, 12:47:32 am »

I've recently installed modback by Stamm (and it is amazing btw, thanks a bunch!) but now the line under thumbnail view / album view saying how many pics / albums are there has disappeared, it only shows the page numbers now. I tried to look at the config but couldn't find a thing.

If someone can help, that'd be just amazing.

Thanks a lot in advance.
« Last Edit: February 17, 2007, 12:41:43 am by Nibbler »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Stupid question here
« Reply #1 on: February 16, 2007, 03:37:23 am »

Post a link to your coppermine-driven gallery. Next time you start a thread, please use a better subject. Moving your thread to the board that deals with the modpack.
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #2 on: February 16, 2007, 08:53:41 pm »

I'm so sorry :(

Here's the gallery:
http://katieholmes.com/gallery

you can login with the non-admin test account:
username: test
password: test
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Stupid question here
« Reply #3 on: February 16, 2007, 09:01:52 pm »

You are using 1.4.9 - update.
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #4 on: February 16, 2007, 09:06:11 pm »

Thanks a lot for your reply. Would I also need to upgrade the modpack?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Stupid question here
« Reply #5 on: February 16, 2007, 09:07:42 pm »

Yes, see the downloads page.
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #6 on: February 16, 2007, 09:45:44 pm »

Ok I've upgraded to the 1.4.10 and it worked fine, then I installed the modpack and it started to give a fatal error. I enabled debug mode from phpmyadmin, and this is the error I get:

Quote
While executing query "SELECT u.user_id AS id, u.user_name AS username, u.user_password AS password, u. AS avatar_url, u. AS notify, u. AS auto_subscribe_post, u. AS auto_subscribe_comment, u.user_group+100 AS group_id FROM `katie_gallery`.cpg132_users AS u INNER JOIN `katie_gallery`.cpg132_usergroups AS g ON u.user_group=g.group_id WHERE u.user_id='1'" on Resource id #6

mySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AS avatar_url, u. AS notify, u. AS auto_subscribe_post, u. AS auto_subscribe_com' at line 1

Help? :(
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #7 on: February 16, 2007, 09:47:23 pm »

I've uploaded all the files and I did run update.php btw (both for the coppermine upgrade and modpack).
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #8 on: February 16, 2007, 11:36:47 pm »

I've found out that it only happens when you login. It works without logging in...

?
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #9 on: February 16, 2007, 11:56:22 pm »

I reinstalled the coppermine only and it is working... So the issue is about modpack...

Please help! I'm desperate here :(
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #10 on: February 17, 2007, 12:04:54 am »

Solved! I have reinatsalled them 3 times and magically it worked!
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Stupid question here
« Reply #11 on: February 20, 2007, 08:03:45 pm »

for the reference... this happens when not all files got uploaded. Make double sure your FTP client is uploading and overwriting all files
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.