Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Stupid question here  (Read 6351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Stupid question here
« on: February 16, 2007, 12:47:32 am »

I've recently installed modback by Stamm (and it is amazing btw, thanks a bunch!) but now the line under thumbnail view / album view saying how many pics / albums are there has disappeared, it only shows the page numbers now. I tried to look at the config but couldn't find a thing.

If someone can help, that'd be just amazing.

Thanks a lot in advance.
« Last Edit: February 17, 2007, 12:41:43 am by Nibbler »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Stupid question here
« Reply #1 on: February 16, 2007, 03:37:23 am »

Post a link to your coppermine-driven gallery. Next time you start a thread, please use a better subject. Moving your thread to the board that deals with the modpack.
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #2 on: February 16, 2007, 08:53:41 pm »

I'm so sorry :(

Here's the gallery:
http://katieholmes.com/gallery

you can login with the non-admin test account:
username: test
password: test
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Stupid question here
« Reply #3 on: February 16, 2007, 09:01:52 pm »

You are using 1.4.9 - update.
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #4 on: February 16, 2007, 09:06:11 pm »

Thanks a lot for your reply. Would I also need to upgrade the modpack?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Stupid question here
« Reply #5 on: February 16, 2007, 09:07:42 pm »

Yes, see the downloads page.
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #6 on: February 16, 2007, 09:45:44 pm »

Ok I've upgraded to the 1.4.10 and it worked fine, then I installed the modpack and it started to give a fatal error. I enabled debug mode from phpmyadmin, and this is the error I get:

Quote
While executing query "SELECT u.user_id AS id, u.user_name AS username, u.user_password AS password, u. AS avatar_url, u. AS notify, u. AS auto_subscribe_post, u. AS auto_subscribe_comment, u.user_group+100 AS group_id FROM `katie_gallery`.cpg132_users AS u INNER JOIN `katie_gallery`.cpg132_usergroups AS g ON u.user_group=g.group_id WHERE u.user_id='1'" on Resource id #6

mySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AS avatar_url, u. AS notify, u. AS auto_subscribe_post, u. AS auto_subscribe_com' at line 1

Help? :(
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #7 on: February 16, 2007, 09:47:23 pm »

I've uploaded all the files and I did run update.php btw (both for the coppermine upgrade and modpack).
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #8 on: February 16, 2007, 11:36:47 pm »

I've found out that it only happens when you login. It works without logging in...

?
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #9 on: February 16, 2007, 11:56:22 pm »

I reinstalled the coppermine only and it is working... So the issue is about modpack...

Please help! I'm desperate here :(
Logged

marpessa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Stupid question here
« Reply #10 on: February 17, 2007, 12:04:54 am »

Solved! I have reinatsalled them 3 times and magically it worked!
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Stupid question here
« Reply #11 on: February 20, 2007, 08:03:45 pm »

for the reference... this happens when not all files got uploaded. Make double sure your FTP client is uploading and overwriting all files
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.