Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 1000's uploaded but now not seeing images  (Read 2123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Antifmradio

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
1000's uploaded but now not seeing images
« on: February 11, 2007, 05:05:42 pm »

Hi everyone
i have been using coppermine correctly for almost 4 years now and all has been working well
Today i have a new client and im installing a coppermine gallery for them here

http://doublespinn.com/gallerm/

On both my websites i have added 1000's of images as well as on other websites but today im getting the old
CAN ONLY SEE FILE NAMES AND NO IMAGES
i see no thumbs nor do i see full sized images

i have no idea whats wrong here
On my personal servre for CPG i set the new uploaded folder to permissions 777
Then i can do the batch add
after the batch add is complete i change permissions again to 767 so nothing can get in and write anything to that folder
Again all works well doing this and keeps it secure.


Any ideas why im getting these little white boxes on this server?
 I Spoke with the hosting company and checked HOT LINK PROTECTION
its off and htaccess is setup correctly


whats the deal (Frown)  :-*
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: 1000's uploaded but now not seeing images
« Reply #1 on: February 11, 2007, 05:50:11 pm »

Looks fine to me, assuming you mean http://doublespinn.com/gallery/

Update to 1.4.10 though.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 19 queries.