Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I just discovered a commenting problem on my coppermine  (Read 2005 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

schalicto

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 20
  • I like tuesdays and coffee
    • A place for all my damn pictures
I just discovered a commenting problem on my coppermine
« on: January 16, 2007, 06:28:19 pm »

I just discovered that commenting isn't working on my coppermine gallery.  I have 1.4.10 and everything seems to be working fine except for commenting.  The comment thing shows up like normal, but I can't type anything in the comment field.  I tried searching the forums to find other people with the same problem, but I didn't come up with anything.  I have the same problem in IE6, IE7, and Firefox 2.  I have tried it being logged in and logged out (I'm trying to keep open commenting).

My gallery is located at http://www.floor42online.com

I can post some code if you need to look at it, but I'm not sure where to start.  I'm not a programmer.

-Josh
« Last Edit: January 16, 2007, 06:47:01 pm by GauGau »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: I just discovered a commenting problem on my coppermine
« Reply #1 on: January 16, 2007, 06:32:17 pm »

Looks like you set 'Maximum length of a comment' to 0 in config.
Logged

schalicto

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 20
  • I like tuesdays and coffee
    • A place for all my damn pictures
Re: I just discovered a commenting problem on my coppermine
« Reply #2 on: January 16, 2007, 06:46:36 pm »

Oh man.  Thanks nibbler.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.