Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Issue with Uploads since move to new ISP  (Read 3100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bigfanboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Issue with Uploads since move to new ISP
« on: December 28, 2006, 05:17:41 am »

I recently moved my Coppermine 1.3 to a new Hosting service. I backed everything up DB and files and such moved them all and all seemed well.

But when I went to publish new pics to the site, no matter what method, xp_publish or ftp and batch upload, as well as single files at a time. I get a problem where a thumbnail of one of the pics I an publishing shows up as the thumbnail for all albums, and the files do not get published to the album at all.

I tried lots of things to no avail. So I went back to my back ups and upgraded to 1.4.10 and aside from my theme not work everything seemed fine. But I get the same issue with the upgraded version.

I have to assume there is some PHP.INI setting in my new ISP that is causing this.

Any ideas?

Thanks

Big
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Issue with Uploads since move to new ISP
« Reply #1 on: December 28, 2006, 07:16:55 am »

please read the upload troubleshoot section of the docs and do as suggested (settings in coppermine, posting the necessary info here)

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble

bigfanboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Issue with Uploads since move to new ISP
« Reply #2 on: December 28, 2006, 10:09:07 pm »

OK I followed the direction and the trace I get is below when trying to upload one pic.
I also created a new user cpgtest with password cpg123
I Went to create a test category and assign it to cpgtest but now I get a 400 when I get try and look at the list of categories.




USER:
------------------
Array
(
    [ID] => 052c50838f1bd17256a0480f21094fa1
    [am] => 1
    [liv] => Array
        (
           
  • => 391
  • [1] => 402
                [2] => 394
                [3] => 393
                [4] => 367
            )

    )

    ==========================
    USER DATA:
    ------------------
    Array
    (
       
[user_id] => 1
    [user_name] => btodd
    [groups] => Array
        (
           
  • => 1

        )

    [disk_max] => 0
    [disk_min] => 0
    [can_rate_pictures] => 1
    [can_send_ecards] => 1
    [ufc_max] => 0
    [ufc_min] => 0
    [custom_user_upload] => 0
    [num_file_upload] => 1
    [num_URI_upload] => 0
    [can_post_comments] => 1
    [can_upload_pictures] => 1
    [can_create_albums] => 1
    [has_admin_access] => 1
    [pub_upl_need_approval] => 0
    [priv_upl_need_approval] => 0
    [group_name] => Administrators
    [upload_form_config] => 0
    [group_quota] => 0
    [can_see_all_albums] => 1
    [group_id] => 1
)

==========================
Queries:
------------------
Array
(
   
  • => SELECT extension, mime, content, player FROM cpg133_filetypes; (0.003s)
  • [1] => select * from cpg133_plugins order by priority asc; (0.003s)
        [2] => delete from `db186396488`.cpg133_sessions where time<1167331279 and remember=0; (0.003s)
        [3] => delete from `db186396488`.cpg133_sessions where time<1166125279; (0.003s)
        [4] => select user_id from `db186396488`.cpg133_sessions where session_id=md5("183dd397e851e66db4a3b61d083058d4d4a738beebb1f93222d9fe07cd25ba9e"); (0.003s)
        [5] => select user_id as id, user_password as password from `db186396488`.cpg133_users where user_id=1 (0.002s)
        [6] => SELECT u.user_id AS id, u.user_name AS username, u.user_password AS password, u.user_group+100 AS group_id FROM `db186396488`.cpg133_users AS u INNER JOIN `db186396488`.cpg133_usergroups AS g ON u.user_group=g.group_id WHERE u.user_id='1' (0.003s)
        [7] => SELECT user_group_list FROM `db186396488`.cpg133_users AS u WHERE user_id='1' and user_group_list <> ''; (0.003s)
        [8] => SELECT MAX(group_quota) as disk_max, MIN(group_quota) as disk_min, MAX(can_rate_pictures) as can_rate_pictures, MAX(can_send_ecards) as can_send_ecards, MAX(upload_form_config) as ufc_max, MIN(upload_form_config) as ufc_min, MAX(custom_user_upload) as custom_user_upload, MAX(num_file_upload) as num_file_upload, MAX(num_URI_upload) as num_URI_upload, MAX(can_post_comments) as can_post_comments, MAX(can_upload_pictures) as can_upload_pictures, MAX(can_create_albums) as can_create_albums, MAX(has_admin_access) as has_admin_access, MIN(pub_upl_need_approval) as pub_upl_need_approval, MIN( priv_upl_need_approval) as  priv_upl_need_approval FROM cpg133_usergroups WHERE group_id in (1) (0.003s)
        [9] => SELECT group_name FROM  cpg133_usergroups WHERE group_id= 1 (0.003s)
        [10] => update `db186396488`.cpg133_sessions set time='1167334879' where session_id=md5('183dd397e851e66db4a3b61d083058d4d4a738beebb1f93222d9fe07cd25ba9e'); (0.003s)
        [11] => SELECT user_favpics FROM cpg133_favpics WHERE user_id = 1 (0.001s)
        [12] => DELETE FROM cpg133_banned WHERE expiry < '2006-12-28 19:41:19' (0.001s)
        [13] => SELECT * FROM cpg133_banned WHERE (ip_addr='69.149.39.70' OR ip_addr='69.149.39.70' OR user_id=1) AND brute_force=0 (0.001s)
        [14] => SELECT category FROM cpg133_albums WHERE aid='35' (0.001s)
        [15] => SELECT COUNT(*) FROM cpg133_pictures WHERE approved = 'NO' (0.002s)
    )

    ==========================
    GET :
    ------------------
    Array
    (
    )

    ==========================
    POST :
    ------------------
    Array
    (
       
[album] => 35
    [MAX_FILE_SIZE] => 2097152
    [title] => Gracie Grace Todd
    [caption] => Aint She CUTE!!
    [keywords] =>
    [event] => picture
)

==========================
VERSION INFO :
------------------
PHP version: 4.4.4 - OK
------------------
mySQL version: 4.0.27-standard-log
------------------
Coppermine version: 1.4.10(stable)
==========================
Module: GD
------------------
GD Version: bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support: 1
FreeType Linkage: with freetype
T1Lib Support:
GIF Read Support: 1
GIF Create Support: 1
JPG Support: 1
PNG Support: 1
WBMP Support: 1
XBM Support: 1
JIS-mapped Japanese Font Support:

==========================
Module: mysql
------------------
MySQL Supportenabled
Active Persistent Links 0
Active Links 1
Client API version 4.0.25
MYSQL_MODULE_TYPE external
MYSQL_SOCKET /var/run/mysqld/mysqld.sock
MYSQL_INCLUDE -I/usr/include/mysql
MYSQL_LIBS -L/usr/lib -lmysqlclient 
==========================
Module: zlib
------------------
ZLib Support enabled
Compiled Version 1.2.1
Linked Version 1.2.1
==========================
Server restrictions (safe mode)?
------------------
Directive | Local Value | Master Value
safe_mode | Off | Off
safe_mode_exec_dir | /usr/local/php/bin | /usr/local/php/bin
safe_mode_gid | Off | Off
safe_mode_include_dir | no value | no value
safe_mode_exec_dir | /usr/local/php/bin | /usr/local/php/bin
sql.safe_mode | Off | Off
disable_functions | no value | no value
file_uploads | On | On
include_path | .:/usr/local/lib/php | .:/usr/local/lib/php
open_basedir | no value | no value
==========================
email
------------------
Directive | Local Value | Master Value
sendmail_from | no value | no value
sendmail_path | /usr/sbin/sendmail -t -i  | /usr/sbin/sendmail -t -i
SMTP | localhost | localhost
smtp_port | 25 | 25
==========================
Size and Time
------------------
Directive | Local Value | Master Value
max_execution_time | 50000 | 50000
max_input_time | -1 | -1
upload_max_filesize | 20M | 20M
post_max_size | 8M | 8M
==========================
Page generated in 0.333 seconds - 16 queries in 0.038 seconds - Album set : ; Meta set: ;
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Issue with Uploads since move to new ISP
« Reply #3 on: December 28, 2006, 10:21:29 pm »

do not post the debug output but just enable debug mode
do not forget to post a link to your gallery

bigfanboy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Issue with Uploads since move to new ISP
« Reply #4 on: December 28, 2006, 10:25:48 pm »

I am having basic issues with this install now. Cannot do anything at all really. I am going to back up to my 1.3 BUs and atempt the upgrade to 1.4.10 again, then see if the state of the app is such that basic thinsg like look at albums and create new users work.

Then post a link and user ID that hopefully will work at that time.

Thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.