Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem with frames  (Read 16487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gabro27

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Problem with frames
« on: December 20, 2006, 06:09:31 pm »

Hi everybody!

I've a probleme with my phpnuke site.

The whole site is divided in two frames. On the top I've a static frame that sholud always stay there. In the other one there's the real site when you can navigate. Everything's ok but the coppermine's links: every time I click a link to the gallery it opens full screen, not in his own frame...

How can I fix it?

Please help me, thanks in advance ;)

Bye
« Last Edit: December 24, 2006, 12:11:14 am by GauGau »
Logged

b4uphotos

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 59
    • B4U India
Re: Problem with frames
« Reply #1 on: December 21, 2006, 06:51:59 am »

for this in the hyperlink properties in the html codes area u have to put target="_parent" like that as u have to tell the target window there where to open that hyperlink.
Logged

Gabro27

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Problem with frames
« Reply #2 on: December 21, 2006, 04:52:12 pm »

I've already tried to do that (_self or _parent) and it doesn't work  :-\.

It seems that when you click the link Coppermine force it to open full window.... let's take a look. www.quellideltito.it It's in Italian, but just click on the FOTO button and you will see what I mean...
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem with frames
« Reply #3 on: December 21, 2006, 04:59:38 pm »

You're not running pnCpg, but the outdated and unsupported coppermine for phpnuke. Moving accordingly.
Logged

Gabro27

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Problem with frames
« Reply #4 on: December 21, 2006, 06:36:31 pm »

So can't I fix it anyway? Please help me...
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem with frames
« Reply #5 on: December 22, 2006, 07:18:04 am »

Unsupported means exactly what it says: no support at all.
Logged

Gabro27

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Problem with frames
« Reply #6 on: December 22, 2006, 04:38:10 pm »

Really really nice  :-\ Thank's a lot... I'm going to use another gallery...
Tnx again
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem with frames
« Reply #7 on: December 24, 2006, 12:10:29 am »

That's what I suggested. The nuke port is another gallery app. We  don't know it, that's why we don't support it. Ranting about this just shows that you haven't read the f... manual nor any other resources we provide.
Farewell. Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 18 queries.