Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Thumbnails no-show link  (Read 3874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

_clark_

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Thumbnails no-show link
« on: December 18, 2006, 05:51:30 pm »

Hi,

I've insert this tag in a photo description:

Click here


But when I show thumbnails this link is not active...

You can see it here:
http://galleriafiori.funghiitaliani.it/index.php?cat=21
(the latest thumbnails on the right in the end of the page)

In the precedent version it works well...

you can see it here:
http://pietrocurti.funghiitaliani.it/thumbnails.php?album=6


Why?

Thank you very much...

« Last Edit: December 18, 2006, 08:31:49 pm by GauGau »
Logged

_clark_

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Thumbnails no-show link
« Reply #1 on: December 18, 2006, 05:52:40 pm »

Hi,

I've insert this tag in a photo description:

Click here


But when I show thumbnails this link is not active...

You can see it here:
http://galleriafiori.funghiitaliani.it/index.php?cat=21
(the latest thumbnails on the right in the end of the page)

In the precedent version it works well...

you can see it here:
http://pietrocurti.funghiitaliani.it/thumbnails.php?album=6


Why?

Thank you very much...


Logged

_clark_

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Thumbnails no-show link
« Reply #2 on: December 18, 2006, 05:54:58 pm »

Sorry,

I didn't want to write two messages...
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Thumbnails no-show link
« Reply #3 on: December 18, 2006, 06:01:44 pm »

I can't remember if this is the culprit, but try this. Edit include/functions.inc.php

FIND:
Code: [Select]
$caption .= $row['caption'] ? "<span class=\"thumb_caption\">".strip_tags(bb_decode($row['caption']))."</span>" : '';
REPLACE with:
Code: [Select]
$caption .= $row['caption'] ? "<span class=\"thumb_caption\">".bb_decode(process_smilies($row['caption']))."</span>" : '';
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Thumbnails no-show link
« Reply #4 on: December 18, 2006, 06:06:00 pm »

You really should upgrade your older gallery. Many security fixes have been released since then.
Logged

_clark_

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Thumbnails no-show link
« Reply #5 on: December 18, 2006, 06:16:46 pm »

I have alredy done the upgrade... and in the new version there is this problem...

Now I've replied the code in function.inc.php and the active link in thumbnails works well...

Thank you!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.