Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Keep getting this error...also Slideshow problem  (Read 5551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JWXP

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Keep getting this error...also Slideshow problem
« on: February 21, 2004, 09:25:03 pm »

When I upload a picture I ALWAYS get this Critical Error:

Script called without the required parameter(s).

How do I solve this problem or correct it? The pictures still upload but I'd love to get rid of this so my users won't have to worry...

Also, when I begin a slideshow, the scrollbar becomes EXTREMELY long and the slideshow doesn't work at all...

Any ideas on how to fix?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #1 on: February 22, 2004, 10:10:15 am »

Please post a link to your gallery and a test account of a user who is allowed to upload.

Thanks

GauGau
Logged

TheTies

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
same error
« Reply #2 on: February 22, 2004, 05:50:43 pm »

I get the same critical error when I want to upload a pic. I also get this error when I post a comment. The problem is just the error message.

If someone wants to help, he of she can go to :

http://fcknudde.host.sk/coppermine_dir/login.php?referer=%2Fcoppermine_dir%2Findex.php
WARNING POP-UP CITY, including adult pop ups

and login with:

testaccount
test

tnx,

TheTies
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #3 on: February 22, 2004, 05:59:58 pm »

works fine for me (I uploaded two pics you should see in the "upload approval" list). Check your browser settings.

GauGau
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #4 on: February 22, 2004, 06:13:39 pm »

I also had no problems uploading.

I did however, not enjoy the pop-ups  :evil:
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

TheTies

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #5 on: February 22, 2004, 06:28:53 pm »

ok, tnx

I don't know where these pop-ups come from... sorry
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #6 on: February 22, 2004, 09:13:09 pm »

I know where they come from - you deliberately added them to your theme... :roll:
This is the line that controls the po-ups
Code: [Select]
<SCRIPT Language='JavaScript' SRC='http://nitrous.exitfuel.com/js/hostsk_u.js'></SCRIPT>

GauGau
Logged

TheTies

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #7 on: February 22, 2004, 09:21:36 pm »

Hmm, strange, I didn't add this line to my theme template. I uploaded the file again, and the line was there again.

My server is host.sk and in this line I find the word 'hostsk_u'. Could it be that host.sk adds this line to my source?
Logged

hyperion

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1317
  • - retired -
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #8 on: February 23, 2004, 12:18:42 am »

Giving you the benefit of the doubt -- yes, they could be running a wrapper, and wrappers are known to cause problems for CPG.

Of course, the wrapper code will only appear in the HTML source.  It will not appear in any of CPG's files. PHP wrappers are the mark of free webhosting. If you are paying them any money, you should demand that they turn it off.

As for the popups, Mozilla already solves that, and IE will solve it after service pack 2 is released.  :)
Logged
&quot;Then, Fletch,&quot; that bright creature said to him, and the voice was very kind, &quot;let&#039;s begin with level flight . . . .&quot;

-Richard Bach, Jonathan Livingston Seagull

(http://www.mozilla.org/products/firefox/buttons/getfirefox_small.png)

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #9 on: February 23, 2004, 10:49:50 am »

I have an anti pop-up running, but some of these still made it through.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

JWXP

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
ok...
« Reply #10 on: February 23, 2004, 09:58:03 pm »

Gaugau, my website is   http://jhaw.host.sk/a/
Account: testuser
Password: testing
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #11 on: February 24, 2004, 08:48:22 am »

I can confirm that you can't upload, using the data from above posting t log in. You're running a modified version of coppermine (the video mod is still "unofficial" - beta status). You're advised to solve this by using the "regular" coppermine package without modified files first.

I won't look further into this, as I encountered a pop-up (controlled by a pop under) on your page that tried to install software on my pc as well. I'm fed up with clicking my way through myriads of silly pop-ups that won't even let me close them... :x

GauGau
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Keep getting this error...also Slideshow problem
« Reply #12 on: February 24, 2004, 10:51:05 am »

It seems to be a thing with host.sk.  Both the sites on this thread had these nasties, and both are on host.sk.

I will not again visit any site on this host.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 19 queries.