Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I cant place my picture in the gallery.  (Read 5597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

grotx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
I cant place my picture in the gallery.
« on: December 18, 2006, 08:44:09 am »

Guys, I try to upload my picture, but i got this

The previous file could not be placed.

You have successfully placed all the files.

why is that?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

grotx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #2 on: December 26, 2006, 05:00:22 am »

guys, after i tried the troubleshooting, still the same. I success upload my picture but can't display it. why is that so ???????
this is my gallery, www.grotx.com/gallery
please help me,thanks!
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #3 on: December 26, 2006, 07:36:34 am »

Reread the link GauGau gave you. Especially the part what to set in coppemine and what to post on this board.

grotx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #4 on: December 26, 2006, 07:48:40 am »

i really confuse about it..can you tell me more pacific?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #5 on: December 26, 2006, 09:34:04 am »

Let me quote the section in question to you:
Quote
4.11.4 Upload troubleshooting

If you are experiencing issues with coppermine's upload process, temporarily change your coppermine settings as suggested below to get more detailed error messages:

    * Go to your coppermine page and log in as admin
    * Go to the config screen
    * Scroll to the bottom of the page
    * Expand the "Maintenance settings" section by clicking on it
    * Enable debug mode for everyone
    * Leave display of notices switched off
    * Save the new settings by clicking on "Save new configuration"
    * Go to the "groups" panel
    * Set the upload form configuration for all groups to "Single file uploads only" (set File upload boxes to "1", URI upload boxes to "0" and No. of boxes to "fixed")
    * Save your new settings

Then try to upload (using http uploads, even if you experienced troubles using another upload method) - you should get a more detailed error message that tells you what exactly goes wrong with your uploads. If the error message doesn't mean anything to you, search the support board for the error message you get.
When asking for support on the coppermine forum, post a link to your site and a test user account (the test user mustn't be in the admin group!) with upload privileges, with the above mentioned settings in place - this way, supporters can see the error messages as well. Do not post debug_output unless requested.

When people have issues with uploading and decide to post their question on the Coppermine support board, they usually are told to read this upload troubleshooting section. Many of them fail to do so properly, which results in frustration both for users as well as supporters. To make this absolutely clear: the above mentioned steps are absolutely mandatory, no matter what skill level you have, no matter what upload method you have troubles with. Failing to do exactly as suggested will result in your request for help being ignored. Yes, this applies to you. We mean it!
Logged

grotx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #6 on: December 26, 2006, 09:46:48 am »

user: test
password:1234

www.grotx.com/gallery

i really confuse about all this..i have been stuck with it few weeks,really need u guys to help..thanks GauGau!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #7 on: December 26, 2006, 09:59:02 am »

Apparently you haven't set permissions as suggested in the docs - the script appears not to be able to write into the albums folder.
(Re-)apply permissions. Make sure that they propagate to all sub-folders.
Logged

grotx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #8 on: December 26, 2006, 05:41:12 pm »

GauGau, i don't get it what you mean.can you explain it step by step?
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #9 on: December 26, 2006, 06:09:40 pm »

use your ftp client and re-apply write permission (chmod to 777 or 755) on albums folder and all sub folders
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #10 on: December 26, 2006, 10:48:25 pm »

...as suggested in the permissions section of the docs.
Logged

grotx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #11 on: January 04, 2007, 03:19:26 am »

I have already checked all the permission. All permission are 777 or 755.
but the problem still remain the same.... ???
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I cant place my picture in the gallery.
« Reply #12 on: January 05, 2007, 09:01:23 am »

Do not just check but apply. If you just checked then you haven't read the permissions section thoroughly enough. Re-read it.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.034 seconds with 20 queries.