Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 ... 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22   Go Down

Author Topic: Displaying videos from Youtube in Coppermine.  (Read 382623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nidhhog

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #340 on: February 23, 2009, 03:34:33 pm »

Please,

Does anybody know how to enable adding youtube videos for registred and non-registred users ?? It is possible for admin only now :(

Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #341 on: February 23, 2009, 05:31:22 pm »

change

Code: [Select]
           // Youtube
           if (USER_ID) {
            $form_array[] = 'Youtube uploads';
              $form_array[] = array('', 'YT_array[]', 0, 256, 3);
              $form_array[] = 'Note: YouTube videos must be added in the form http://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx';
}

to

Code: [Select]
           // Youtube
           $form_array[] = 'Youtube uploads';
           $form_array[] = array('', 'YT_array[]', 0, 256, 3);
           $form_array[] = 'Note: YouTube videos must be added in the form http://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx';
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #342 on: February 25, 2009, 04:44:02 pm »

FYI: For everyone who has fopen() disabled (or problems installing this mod), I created this mod.
Logged

tpr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #343 on: March 06, 2009, 09:46:52 pm »

Hi guys I seem to have an odd problem.
It appears as though some IE users can not view the youtube movies (receive an error that the page can not be displayed).
Can't figure out whats the problem as the site works fine on FF, ran through an html validation and didn't come up with anything that should cause this.
http://www.yehida.co.il/gallery/displayimage.php?pos=-1790


Any ideas ?

p.s.
the site is heavily modified (integration between coppermine, vbulletin and joomla) however the problem only occur with the youtube movies.

Thanks,
Guy N.

Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #344 on: March 07, 2009, 08:51:10 am »

tpr you need to upgrade first to 1.4.21
Logged

tpr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #345 on: March 07, 2009, 09:18:06 am »

Hein,
I plan to do that before taking the site online but I'm trying to locate (and solve) the movie problem now as the upgrade is bound to create several new bugs (will probably break at least some of the integration components/templates)

Also, unless I'm wrong this is not a "known" issue that has been solved in the new version, in fact I'm fairly sure it has something to do with either the youtube or the Joomla integration plugins

Guy
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #346 on: March 09, 2009, 09:11:13 am »

It already is online as we talk - the internet is "live". Google has already indexed this very discussion, so the link is available as well. They have started spidering as well.
Logged

tpr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #347 on: March 09, 2009, 10:21:06 am »

I can't really ask for your advise on the site, if its locked.
Having said that, taking the site online usually requires a bit more than just opening it (like telling the users the new site is open at xxx etc.)

In any case, the problem was solved (not coppermine related)
Thanks for the help anywayz.

 
Logged

Shinji89

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #348 on: April 01, 2009, 06:47:57 pm »

Hi,
I did everything what i've read here, but i got always a messagge after upload and set description that say: "The file may not be entered." I'm using the versione with no dev code. I have attached the two files, if someone can help me I would be really grateful:) and sorry for my bad English
Logged

Shinji89

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #349 on: April 01, 2009, 06:51:29 pm »

These are the files ... I don't know why they were not taken in the last message :\
Logged

fil6718

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #350 on: April 24, 2009, 07:01:19 pm »

Hello,

After 3 days, it doesnt work on my gallery.
I've this error message :
YT errors:
URI                        Error message
1. VXMd8wgJ8Y0        Failed to find video

Someone can help me ?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #351 on: April 24, 2009, 07:54:06 pm »

You need to read the instructions more carefully.

Quote
Note: YouTube videos must be added in the form http://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx

That means to add the video VXMd8wgJ8Y0 you enter http://www.youtube.com/watch?v=VXMd8wgJ8Y0 as the URL.
Logged

fil6718

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #352 on: April 24, 2009, 09:19:02 pm »

Thanks a lot
I have try during 3 days, change and rechange upload.php and theme.php, with the old version and the new.  >:(
I haven't see the simply and basic think  :P

Have a good day

Logged

forester

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #353 on: April 26, 2009, 07:01:29 am »

Great mode!

Some tricks:

For autostart: &autoplay=1
For Full Screen: &fs=1

You add those and and as many other optional settings as you need
in your theme.php while setting the URL of the clip:

<object width=320" height="240"><name="movie" value="http://www.youtube.com/v/'. $vid . '&autoplay=1&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="wmode" value="transparent" autostart="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/'. $vid . '&autoplay=1&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="320" height="240" autostart="true" allowfullscreen="true"></embed></object><br />
Logged

fil6718

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #354 on: April 28, 2009, 12:11:34 am »

Hello,

I've try to change my theme.php but nothing change on my site.
I have copy all the function theme_html_picture in the theme that i use, change the parametres to have autostart but nothing.
I have the impression that what i change, it's always the same.
Did I use the good page ?

Some one can help me ?
Logged

jeepguy_1980

  • Contributor
  • Coppermine regular visitor
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 94
    • Loop Family Forum & Gallery
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #355 on: July 27, 2009, 04:38:44 am »

I tried out this mod and found that it conflicts with the LightBox Slideshow Plugin v1.1.  I have made a version 1.2.  The conflict was causing the video to show up as a picture.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #356 on: July 27, 2009, 07:43:51 am »

We'd love to see your improved version that fixes the collission. Please zip it and attach it to your posting if you're ready to share.
Logged

jeepguy_1980

  • Contributor
  • Coppermine regular visitor
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 94
    • Loop Family Forum & Gallery
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #357 on: July 27, 2009, 02:20:59 pm »

I should have mentioned that I posted the updated version in the LightBox plugin thread.
Logged

Hardstyle-boy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #358 on: July 29, 2009, 08:47:39 am »

   
I have the following problem

my domain:

http://gbbilder.eu/displayimage.php?album=1&pos=0

   
for me, only the image displayed


   
no video what I do wrong?

   
have enter the youtube url

http://www.youtube.com/watch?v=FWYtTmEUAj0

   
but only the building would not be taken over the video


   
can someone help me?

thanks in advance
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Displaying videos from Youtube in Coppermine.
« Reply #359 on: July 29, 2009, 12:12:56 pm »

Means you didn't apply the changes to your theme properly or at all. Also possible you have a plugin that overrides the theme.
Logged
Pages: 1 ... 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22   Go Up
 

Page created in 0.044 seconds with 21 queries.