Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.  (Read 5490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128
Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« on: September 19, 2006, 04:51:17 pm »

 >:(

I am using cpg 1.4.8 and found that when I open pictures and press F5 or Refresh, a popup with open with a link to http://www.domain1.com, if press F5 or Refresh again http://www.domain2.com/ comes, again, http://www.domain3.com/ and so on. Do anyone know what happens? is there any script error here?

please help. thanks.

Edit (by Paver): This support thread refers to the plugin Add Pop-ups to Displayimage.php.
« Last Edit: November 01, 2006, 01:31:21 pm by Sami »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #1 on: September 19, 2006, 05:01:24 pm »

Nothing to do with Coppermine. You are probably on free hosting.
Logged

EcusE

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #2 on: September 20, 2006, 01:12:32 pm »

disable  popup_control plugin. and see plugins/popup_control/codebase.php  :)

               
Logged

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #3 on: October 31, 2006, 02:06:26 am »

Yes maybe it causes the problem. But I find popup_control useful sometime, so how can I still use popup_control and disable these unexpected popup? Thanks.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #4 on: October 31, 2006, 02:15:17 am »

Then modify the codebase.php as suggested and specify the links that you would like to appear.
Logged

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #5 on: October 31, 2006, 02:24:51 am »

Thanks Nibbler. You are so quick !!!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #6 on: October 31, 2006, 04:58:38 am »

Issue solved then?
Logged

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128
Re: Pop up http://www.domain1.com/ , http://www.domain2.com/ etc.
« Reply #7 on: November 01, 2006, 08:16:48 am »

Yes, I found that popup_control is not as useful as I thought. Just disable it and I am out of that problem. Thanks. Solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.