Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Displayimage without intermediate image but same size  (Read 2853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TT

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 18
    • Thiesen-PhotoDesign
Displayimage without intermediate image but same size
« on: October 21, 2006, 09:54:32 pm »

I really like the appearance of the gallery.
Only concern is to save some disc space: since the size of my original images is already reduced to 80-120k, I think it might make sence to get rid of the intermediate image. Problem is that if I do it through the settings the image display gets too big... Is the any chance to display the image on the displayimage side in a reduced size ?
So - I don't want to change the look and feel, only the way how it is done.

Any ideas will be appreciated.

Thanks, Thomas

http://www.Thiesen-PhotoDesign.com
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Displayimage without intermediate image but same size
« Reply #1 on: October 21, 2006, 11:40:10 pm »

Specify a size for the intermediate image ("Max width or height of an intermediate picture/video"), but turn creation of intermediate images off ("Create intermediate pictures").
When unsure, post a screenshot of the relevant settings in coppermine's config.
Logged

TT

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 18
    • Thiesen-PhotoDesign
Re: Displayimage without intermediate image but same size
« Reply #2 on: October 22, 2006, 07:00:21 pm »

GauGau,
sounds rather simple...
I tried, but (except you tell me, that I should read more properly) it didn't work....

This is what I did:
- did the setting you described (see attachment cfg settings)
- uploaded new pictures
- watched the result  (see attachment cfg settings result)  - the idea: same appearance as if using intermediated images.

I have changed the size of the intermediate pic, but this didn't effect the appearance on the web side.

Any other thoughts ?

Thomas
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.028 seconds with 19 queries.