Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: language adaptation  (Read 9913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

enquirer64

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
language adaptation
« on: October 19, 2006, 08:58:59 am »

the translations are a great asset. How do I add specific language translations of, say, a category and its description? At the moment I have a category description in English. If I click on say the French flag the site is generally translated but not my category description. Obviously I will have to translate this myself first but then where would I put the file and integrate it?
Thanks.
« Last Edit: October 19, 2006, 06:42:28 pm by GauGau »
Logged
Negative karma and proud of it...

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

enquirer64

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
Re: language adaptation
« Reply #2 on: October 19, 2006, 06:26:06 pm »

v helpful and comprehensive. Plugins are supposed to make life easier!  ;D Will try it out
Logged
Negative karma and proud of it...

enquirer64

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
Re: language adaptation
« Reply #3 on: October 24, 2006, 05:49:36 pm »

Seems to work!! Good plugin... once one has done all the edit work.
Logged
Negative karma and proud of it...

enquirer64

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
Re: language adaptation
« Reply #4 on: November 03, 2006, 05:58:53 pm »

Has anyone produced/extended plugin to pick up the content in the anycontent.php? Or how would one do that?
Logged
Negative karma and proud of it...

enquirer64

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
Re: language adaptation
« Reply #5 on: November 24, 2006, 10:48:14 am »

You can see from the posts above that I have the language plugin installed. All was working fine but trying to edit the words today they  are not updating the viewed files just the backend stuff. I have tried emptying the cache. Logging out etc but still no show. Strange... does anyone else have this problem.

NB I always make sure to synchronise all the files first.
Logged
Negative karma and proud of it...

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: language adaptation
« Reply #6 on: November 24, 2006, 12:00:01 pm »

Support for particular plugins/mods is not given on the overall support board, but only on the thread that deals with the mod/plugin.
Your initial question was solved and this thread has been marked accordingly. For support on the particular plugin, check the plugin thread refered to above. Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.