Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: changed domain names, now bridging doesn't work  (Read 3898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

delmarva

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
changed domain names, now bridging doesn't work
« on: October 04, 2006, 02:34:05 am »

I moved my forum software (VB) to a new server and domain name. I also transferred my coppermine installation and database to the new server, but the bridge is still pointing to the old location. I tried to disable the bridge by typing in "http://mydomain.com/coppermine/bridgemgr.php" and I didn't have the login correct 3 times and it gave me a countdown of 100+ minutes until I could try again. Is there any way around waiting? I tried replacing the bridgemgr.php file, but that didn't do it.

I really just want to disable the bridging and re-bridge with the new domain name and database info.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: changed domain names, now bridging doesn't work
« Reply #1 on: October 04, 2006, 02:43:02 am »

You can remove your ban from the database manually using phpmyadmin.
Logged

delmarva

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
Re: changed domain names, now bridging doesn't work
« Reply #2 on: October 04, 2006, 04:50:23 am »

Thanks,

I can't remember the admin password. Is there any way of resetting or recovering this?
Logged

delmarva

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
Re: changed domain names, now bridging doesn't work
« Reply #3 on: October 04, 2006, 05:02:51 am »

Actually, how do I reset it using phpmyadmin? I can't seem to find it and am not too familiar with phpmyadmin.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: changed domain names, now bridging doesn't work
« Reply #4 on: October 04, 2006, 07:24:23 am »

http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=33512.msg158620#msg158620
use adminpass.php , it will reset it under xxx_users table of coppermine ,then you can use it for bridgemgr.php
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.