Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: fatal error after applying the mod  (Read 4605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

arlon

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 26
fatal error after applying the mod
« on: October 03, 2006, 08:08:51 pm »

Hi, this mod really seems to be great, but..
I don't seem to be able to install it atm.

I can perfectly install the plain 1.4.9 coppermine on my website..
as I did the basic installation procedure, I uploaded the mod files on the main folder.. now it's giving a "fatal error".
http://www.agfx.eu/_/ is the url.. any ideas about what to do?
Thanks in adveance

(please consider I'm a newbie in php)
« Last Edit: October 03, 2006, 08:36:47 pm by Stramm »
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: fatal error after applying the mod
« Reply #1 on: October 03, 2006, 08:13:35 pm »

looks like you read the docs now and all's working

Quote
Unpack and upload the files in the archive. Keep the folder structure intact. Then run update.php .... done (you'll get a fatal error if you open the index without running update.php)

arlon

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 26
Re: fatal error after applying the mod
« Reply #2 on: October 03, 2006, 08:33:59 pm »

.. sorry wrong post
« Last Edit: October 03, 2006, 08:44:25 pm by arlon »
Logged

arlon

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 26
Re: fatal error after applying the mod
« Reply #3 on: October 03, 2006, 08:41:48 pm »

how did I miss that? Thanks, sorry for wasting your time :P
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: fatal error after applying the mod
« Reply #4 on: October 03, 2006, 08:47:04 pm »

What is the problem?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: fatal error after applying the mod
« Reply #5 on: November 06, 2006, 08:50:20 am »

Split unrelated posting by gearmeister into separate thread. Don't try to hijack threads, especially those that are marked as "solved". Locking this thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.