Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "No new file was found"  (Read 3348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

joost1969

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
"No new file was found"
« on: September 26, 2006, 11:20:30 am »

Hi,
I added a new album. And I uploaded 3 directories of jpgs into my Albums-directory. Now, when I want to "batch add files" I choose 1 of the directories, Coppermine lists all the jpgs within the folder, but when I am trying to select the directory by clicking the OK-button, Coppermine telles me "No new file was found".
What am I doing wrong?
Logged

balrogdiablo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: "No new file was found"
« Reply #1 on: October 01, 2006, 08:40:35 pm »

That's happening to me also. Anyone know?
Logged

balrogdiablo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: "No new file was found"
« Reply #2 on: October 01, 2006, 09:02:43 pm »

I don't know if this applies to your problem, but it may help. I had a period in the folder that contained the pictures I wanted to upload. Make sure the folder has only acceptable characters. I changed the period to an underscore (_)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "No new file was found"
« Reply #3 on: October 01, 2006, 09:18:57 pm »

Post a deep link to one of the files you're having issues with.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.