Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Missing Users' Galeries but photos are inside  (Read 2869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yacenty

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 73
Missing Users' Galeries but photos are inside
« on: September 25, 2006, 07:59:37 am »

Hi guys,
I've problem, few days ago I had moved my gallery to another server, every thing seemed to be working fine, but I didn't realize that I have not all user galeries.
I have about 20user galeries, but when I go via link User galeries into this folder I can see only 2 albums - what is wrong?
In random pictures or in last uploaded I've got access to this pictures, they are only not in user galleries
Before moving everything was ok.
Can You help me somehow?

Galerry is located here: www.agrofoto.pl/gallery

YacentY
« Last Edit: October 01, 2006, 02:57:35 pm by GauGau »
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Missing Users' Galeries but photos are inside
« Reply #1 on: September 25, 2006, 08:40:26 am »

Upgrade...And you'll be fine :)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

yacenty

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 73
Re: Missing Users' Galeries but photos are inside
« Reply #2 on: September 25, 2006, 09:12:41 am »

Is it necessary?
I hope there is a lot of work to reach current state of my gallery - because of some modifications :(
are there already mods like watermark, uploader name, and SEF urls?

best regards,
YacentY
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Missing Users' Galeries but photos are inside
« Reply #3 on: September 25, 2006, 09:23:05 am »

it was known issue on 1.4.8 and fixed on 1.4.9
here is the quick fix for you :
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=35151.0

BTW all mods and plugin are valid for 1.4.9
you can keep them by backing up your old moded core file before upgrading and restoring them to updated versions after upgrading
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

yacenty

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 73
Re: Missing Users' Galeries but photos are inside
« Reply #4 on: September 26, 2006, 09:36:36 am »

I upgarded to 1.4.9 and unfortunaltelly watermarking is lost :(
I've tried to copy Stammn mod and gallery doesn't work, I will try to do it after work.
Best regards,
YacentY
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.