Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 19   Go Down

Author Topic: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )  (Read 457540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #100 on: October 15, 2006, 04:31:35 pm »

My name is Borzoo , not bonzoo !
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #101 on: October 15, 2006, 08:56:36 pm »

jej, oukis

jidol

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • My gallery
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #102 on: October 22, 2006, 12:27:24 am »

Hi,

Being new here I would like to say - well done, great plugin!!
And add here my czech translation...

Any may be one question, which is perhaps  a bit off topic, but still:
I want do display real title of the picture in the caption instead of filename, date, dimension and so on, perhaps some exif data would be useful...
Could you help??
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #103 on: October 22, 2006, 06:48:42 am »

Thank you for contribution,

You can add real title to caption by adding hook (thumb_data) to the codebase.php
Exif data needs custom sql query and will slow down your gallery
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

jidol

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • My gallery
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #104 on: October 23, 2006, 02:51:55 pm »

Sorry but IŽam lost in code  (honestly i do not understant it at all)
Could you be more specific how to add the title of the picture?
And I have 2 more ideas here:
1/ it is possible do display each picture right in the center of  a screen?
2/ and what about to darken all the screen except the displayed picture?

Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #105 on: October 23, 2006, 03:51:21 pm »

Sorry but IŽam lost in code  (honestly i do not understant it at all)
Could you be more specific how to add the title of the picture?
Sorry but I was , currently there isn't any documentation about how to code a plugin and if I want to be more specific then I should actualy code it ::)
but I'll check it and maybe add it to next release

1/ it is possible do display each picture right in the center of  a screen?
2/ and what about to darken all the screen except the displayed picture?
Thease are Lightbox (MOD) features
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

easyjava

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 120
  • Be Tresh
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #106 on: October 23, 2006, 05:00:17 pm »

Hello

Can you tell me why I don't see the border (glow, 10px, white...).

Thanks  :)
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #107 on: October 23, 2006, 06:10:59 pm »

Post a link to your gallery ,I'll check it
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

easyjava

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 120
  • Be Tresh
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #108 on: October 23, 2006, 06:25:01 pm »

Thanks
« Last Edit: October 23, 2006, 07:34:49 pm by easyjava »
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #109 on: October 23, 2006, 07:10:36 pm »

You have a French+javascript error ! ;)
change this line under plugins/highslide/lang/french.php
Code: [Select]
'restore_title'  =>  'Clic pour reconstituer l\'ongle du pouce ',// HS v2.3

to this
Code: [Select]
'restore_title'  =>  'Clic pour reconstituer l\\\'ongle du pouce ',// HS v2.3
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

pcotter

  • Translator
  • Coppermine novice
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 28
  • Cotter
    • Personal Page
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #110 on: November 09, 2006, 11:53:59 am »

 Portuguese (Portugal) translation ! Is that all? Do i need to modify anything else in the script(s)?
Logged
Dum Spiro, Spero
http://foto.pcotter.com

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #111 on: November 11, 2006, 06:53:38 pm »

No you don't need any modification ....
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

strzelec4

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 17
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #112 on: December 02, 2006, 03:22:11 am »

It seems to me that highslide doesn't work with lightbox. Highslide only works if i remove lightbox's javescripts from template.php  . Is there a way to have both of them running at the same time?
« Last Edit: December 02, 2006, 04:18:11 am by strzelec4 »
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #113 on: December 02, 2006, 06:59:43 am »

You need to comment out some lines on lightbox jscript see this for more info:
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=36558.msg174002#msg174002
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

strzelec4

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 17
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #114 on: December 02, 2006, 02:02:16 pm »

when I comment out those lines then lightboxplus doesn't work on full size picture. Any ideas how to get both of them working ?
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #115 on: December 02, 2006, 02:59:09 pm »

Post a link to your gallery please
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

tysoh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #116 on: December 03, 2006, 12:05:04 am »

Here is my gallery: http://www.tyzon.net/gallery/index.php

However, when I click on the thumbnails, the text 'Loading...' doesnt show, pls assist. Thanks in advance.
Logged

strzelec4

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 17
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #117 on: December 03, 2006, 04:37:06 am »

SAMI: www.naszezdjecia.com  Firefox works great but not IE.
« Last Edit: January 22, 2008, 10:39:18 pm by strzelec4 »
Logged

MarkP

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #118 on: December 03, 2006, 04:55:28 am »

Nice plugin. Any time frame when the viewed count will go up with the views?
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #119 on: December 03, 2006, 06:53:20 am »

@tysoh: when I try your site with classic theme I can see the loadin animation and text try this:
http://www.tyzon.net/gallery/index.php?theme=classic

So the issue is custom theme , actually you may have a general css conflict , one of your style defenition overwrite on hs loading div and send it to semewhere else!
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 19   Go Up
 

Page created in 0.038 seconds with 19 queries.