Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem uploading a pic  (Read 3236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BuLLy__BoY

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Problem uploading a pic
« on: September 22, 2006, 12:11:11 am »

Well I click the button "upload a pic" I upload a pic from my PC and everything is OK... but after that the picture is marked with "X" I "show" in which album to go the picture but... it's not been uploaded :( It's the same with all pictures which i try to upload

I'm now with CPG 1.4.8
Before my CPG was 1.4.3 and everything was OK

May be my problem is in configurations... Thanks for your help in advance :D

Nibbler

  • Guest
Logged

svens3lions

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Problem uploading a pic
« Reply #2 on: September 22, 2006, 02:24:58 pm »

Well I click the button "upload a pic" I upload a pic from my PC and everything is OK... but after that the picture is marked with "X" I "show" in which album to go the picture but... it's not been uploaded :( It's the same with all pictures which i try to upload

I'm now with CPG 1.4.8
Before my CPG was 1.4.3 and everything was OK

May be my problem is in configurations... Thanks for your help in advance :D

If you look at other postings on this page it is happening to other people as well

In Admin mode select config

then

File and Thumbnails advaced settings

then

look at method for resizing images it is probably set to image magick, I changed mine to GD version 2.x and it all started working.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem uploading a pic
« Reply #3 on: September 23, 2006, 05:32:27 am »

May be one out of many possible solutions. BuLLy__BoY should do as suggested by Nibbler.

@BuLLy__BoY: you've been told before to read the docs before posting. Do so now. Don't bother to post again without having read it.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.