Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 ... 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 ... 41   Go Down

Author Topic: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard  (Read 751045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #620 on: September 29, 2008, 06:53:10 pm »

http://gallery.gokufanclub.com/captcha.php looks as screenshot 1 "goku.jpg". However, it should look like screenshot 2 "supposed_look.jpg". Read this thread before asking further questions - I'm not going to repeat this for you just because you're too lazy to read it up.
Logged

goku

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #621 on: September 29, 2008, 11:27:36 pm »

http://gallery.gokufanclub.com/captcha.php looks as screenshot 1 "goku.jpg". However, it should look like screenshot 2 "supposed_look.jpg". Read this thread before asking further questions - I'm not going to repeat this for you just because you're too lazy to read it up.

ok buddy ur right abt the lazy thing. but i have to sort this thing out so i have gone through 31 of ur pages :( took me two hours. i read every single post and tried everything its still not working and if i upload a plugin 3.0 of captcha it dont shows the register page. plz help me out. here is the link again http://gallery.gokufanclub.com

yes and i did manuall installation by mr abbas ali first. it still like that plz help me.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecar
« Reply #622 on: September 30, 2008, 07:03:01 am »

Do you fullfill the minimum requirements? Do you have Freetype?
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #623 on: September 30, 2008, 07:22:53 am »

goku I gave your answer through PM
You are using this MOD
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,53883.0.html
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

goku

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #624 on: September 30, 2008, 12:51:34 pm »

Omg THanks ur a life savior hehee. thanks alot buddy and so sorry for the trouble i have given u guyz.
Logged

goku

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #625 on: September 30, 2008, 04:49:09 pm »

Hey buddy thanks for directing me to that mod by lud. i undo all the stuff and after that i installed the captcha 3.0 but after taht i cudnt login coz can't see the pic i tried several things from ur posts but didnt work . so i deleted teh pplugins_captcha table and the captcha row in teh plugins. but now it says there is sum kinda critical error plz help me.
Logged

goku

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #626 on: September 30, 2008, 04:50:45 pm »

oop sorry for to give u the link. http://gallery.gokufanclub.com if u need anyother stuff plz let me know
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #627 on: September 30, 2008, 07:51:47 pm »

- I don't see any critical error message !
- Check your php setting to meet the requirement (GD 2.x (2.0.28 or later is recommended) with Freetype support) for this plugin
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

goku

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
Re: Captcha (Visual Confirmation) for comments/registration/reporting/login/ecard
« Reply #628 on: September 30, 2008, 10:26:02 pm »

yes i have gd2.034 and free type enabled. this error occurs when we login. plz use this user and pass to check out.
user: broly
pass: 03224256990
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

Username/Password does not work!
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

Goku is temporarily banned, see
@goku: Stop the wannabe-gangster gibberish - I already told you:
You have been told to post proper English - why don't you start doing as you have been told? Avoid wannabe-slang expressions like "nuthing", "plz", "coz", "dono" and so on, as this is an international forum - you can't expect people to understand your (pseudo-)cool slang. "Lolz" falls into the same category of words you should not use. I suggest to apply proper capitalization instead and be more carefull when composing your replies to make sure that there are less typos. This increases search-engine-friendliness as well as readability. Thank you.
It's "because", not "coz". It's "you", not "u". It's "please", not "plz". The words "im really depressed" should be "I'm really depressed". You're banned from posting for two days to take a look at a dictionary. Next ban will be permanent.

You have spread your postings over various threads, which is not a bright idea neither (but rather a breach of board rules):
Logged

uglycars

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 45

is it possible to do a refresh of the captcha image?  sometimes its hard to read and I have a failed login limit set up.  I don't want people getting locked out because they can't read the captcha all the time.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

In next version maybe
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/

Hi, I just received and massive comment atack. So I came here, downloaded the v3.0 and installed as explained. But, the image doesn't show so I can't even login as admin to unistalled the plugin.  :( In fact, I don't want to unistall I really want this in my site. The problem is I can't see the image, any advise?

Link: http://fabriferrero.com.ar/pics/index.php
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Abbas Ali

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: in
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2165
  • Spread the PHP Web
    • Ranium Systems

I can see the image at http://fabriferrero.com.ar/pics/login.php?referer=index.php. Problem solved?
Logged
Chief Geek at Ranium Systems

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/

No, it's not solved yet..  :(  Why can you see the image and I don't? I clean cookies and cache... I don't know what could be the problem but I can't see the image. And I still can't login to my gallery.   :'(

Snapshot attached...
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Abbas Ali

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: in
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2165
  • Spread the PHP Web
    • Ranium Systems

Its an issue of language file. I tested in english language. Make sure there is no empty lines after the closing php tag (?>) in your lang file.
Logged
Chief Geek at Ranium Systems

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/

That's what I though. I have already checked that. There is no empty line. Not even a space after closing tags. Thanks to helping my so far.  :D

Any other solution? Please... I can't login my gallery yet..
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Nibbler

  • Guest

You have a BOM, usually caused by editing the lang file in something that doesn't support unicode properly. Save the file in something that does. In the meantime switch to english so you can login.

http://en.wikipedia.org/wiki/Byte_Order_Mark
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/

Thanks both for your replys. Anyway, the problem it's unsolved and it's even stranger. I already login thanks to Nibbler sugestion but I want to make this plugin work for spanish talkers.

I tried some things without luck:

  • I change the word "Confirmación" to "Confirmacion" in order not to use " ´ ". And the same to "código" to "codigo".
  • That didn't work, so I deleted the file "spanish.php" and duplicate (without editing anything) the "english.php" and renamed it to "spanish.php". But, it didn't work either.  :-\

If you have any other suggestion I will keep trying to make this plugin useful for spanish talker. If not, thank both of you so much and I will unistall this plugin due to my main problem (login) it's solved. If I could choose, I do want to use this great plugin.
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)
Pages: 1 ... 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 ... 41   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 20 queries.