Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can't get in to work  (Read 9411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

absolutmalmo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Can't get in to work
« on: September 07, 2006, 01:12:51 pm »

Okay, i think ive installed the mod now but i cant see any changes
1. I've put the Stamm dir in /mypathtocoppermine/plugins/Stamm dir/
2. I've run the update in /mypathtocoppermine/update.php and everything seemed to work
3. nothing has happened when im opening /mypathtocoppermine/index.php
i have the language Swedish and i cant get it to be changed.
Can someone tell me exactly what to do to get Stramm Mod to work?

http://www.absolutmalmo.se
« Last Edit: September 07, 2006, 09:50:19 pm by Stramm »
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Can't get in to work
« Reply #1 on: September 07, 2006, 01:40:36 pm »

Modpack is a moded version of coppermine it isn't plugin it is a moded CPG you need to install it as a gallery ...
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

absolutmalmo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Can't get in to work
« Reply #2 on: September 07, 2006, 01:55:57 pm »

okay,  i have now copied everything to one map, first coppermine then the mod, still not working
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Can't get in to work
« Reply #3 on: September 07, 2006, 02:27:42 pm »

i have now copied everything to one map
What's a map? I mean, I know of course what a map is in real life, but your use in this aspect indicates that you might have made something wrong in extracting the files and replacing the coppermine core files with the modpack files.
Logged

absolutmalmo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Can't get in to work
« Reply #4 on: September 07, 2006, 03:16:46 pm »

okay, now i've first extracted the coppermine files, then i uploaded the mod to the same folder and copied over the files. and now i cant see any difference, and do i have to change language to english? and how do i do this?
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Can't get in to work
« Reply #5 on: September 07, 2006, 03:32:04 pm »

Why are you keep coping modpack over standard CPG? You don't need to do that!!!
It's a gallery by it self with some add on , just create a new folder and copy modpack files under that folder and install it


Edit By bmossavari:
My answer was totaly wrong
« Last Edit: September 07, 2006, 03:55:57 pm by bmossavari »
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Nibbler

  • Guest
Re: Can't get in to work
« Reply #6 on: September 07, 2006, 03:44:01 pm »

No, the modpack is not a complete gallery. You have to replace your existing files with ones from the package and then run update.php
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Can't get in to work
« Reply #7 on: September 07, 2006, 03:49:03 pm »

And I'm out of modpack business
Sorry , My bad
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

absolutmalmo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Can't get in to work
« Reply #8 on: September 07, 2006, 06:27:49 pm »

i'm sorry if i am being annoying but i really like this mod. Do i have to change the language to activate something in the mod? ... if i have only installed the mod, i wont see any difference, because i don't.
And when i try to change language to english nothing happens.. :(
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Can't get in to work
« Reply #9 on: September 07, 2006, 07:21:04 pm »

read the modpack docs (the first two posts in the thread) http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=28367.0

absolutmalmo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Can't get in to work
« Reply #10 on: September 07, 2006, 09:46:16 pm »

thanks, ive god it to work now, i had too change language to english...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.