Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: dont know what to do!  (Read 5097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

2fast

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
dont know what to do!
« on: August 28, 2006, 04:51:54 pm »

Im using coppermine over a year without any problem.

I change my host to a new server (fedora), I install the cpg 1.4.8 (stable) and everything looks fine.

I upload my album via ftp and added using batch ad.

I get every result "OK" to all images. I go to the albums and I can see the images and the albums.

But when I use any other computer to the see the gallery I only see the classic broken image "RED X"

I think  I can see them on my comp cause they are on the temp files..

Troubleshooting steps I do:
I do all the upload troubleshooting, I try another theme, I upload the database via admin tools, I run phpinfo and my server has GD2 enable,
I dont know what else to do...

here is a test account:

http://dragueo.tv/home/gallery/index.php

user: test
pass: test



« Last Edit: September 04, 2006, 07:37:05 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: dont know what to do!
« Reply #1 on: August 28, 2006, 06:03:01 pm »

Do exactly as suggested in the upload troubleshooting section of the docs! You have done two out of three things we need you to do: you have posted a link. You have posted a test user account. You haven't applied the suggested settings (1 file upload field, 0 URI upload fields, debug_mode on, notices off) for the group the test user is in. Do so, then reply to this thread saying that you did.
Logged

2fast

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: dont know what to do!
« Reply #2 on: August 28, 2006, 08:29:28 pm »

Ok I already turn on the debug mode for everyone an applied the suggested settings con the group panel.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: dont know what to do!
« Reply #3 on: August 28, 2006, 08:41:57 pm »

You also appear to have setup hotlink protection that blocks legitimate viewing of your gallery.
Logged

2fast

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: dont know what to do!
« Reply #4 on: August 29, 2006, 07:09:36 pm »

how I can disable hotlinking protection, I have access to httpd.conf of my server but I dont know exactly what line or code to change.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: dont know what to do!
« Reply #5 on: August 29, 2006, 07:20:41 pm »

It would probably be in an .htaccess file
Logged

2fast

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: dont know what to do!
« Reply #6 on: September 04, 2006, 07:28:25 am »

thanks now you can put a solved to this thread...

the problem was exactly what Nibbler said.

The .htaccess on the albums folders has the hotlink protection and when I upload my old albums it upload the old htaccess with the protection using my old domain, I put my new domain and ip on the file and bingo!!

thx..
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.