Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Uploading large files problem  (Read 2311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alyssia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Uploading large files problem
« on: August 27, 2006, 01:01:05 pm »

When I try to upload a large picture (~500 Ko and more) throught the "Upload File" feature, I get the following error :

Critical error
Script called without the required parameter(s).

File: /home/httpd/vhosts/saving-me.net/httpdocs/gallery/db_input.php - Line: 58


And when I upload the file throught "Batch Add Files", I get a red X as result and when I click on it, I get "Page not found". But everything works fine with smaller files.

I use GD 2, Max size for uploaded files is set to 2500, Max width or height for uploaded pictures is set to 4000

I had a look at the Trouble-shooting the upload process thread and my server's configuration seems to be ok.
max_input_time is set to 60, upload_max_filesize is 10M, post_max_size is 8M, memory_limit is 32M, file_uploads is ON, safe_mode is Off and I run on Linux. I've checked my CHMOD and it's correct, too. I've also searched throught old topics, but none with the same problem as been resolved...

website : http://saving-me.net/gallery/
username : test
password : test

Could anybody please help me ?
« Last Edit: September 01, 2006, 10:41:07 pm by Nibbler »
Logged

alyssia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Uploading large files problem
« Reply #1 on: September 01, 2006, 09:21:31 pm »

Ok, nevermind...

Please close this thread
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 19 queries.