Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Album automatically deleted and so do the picture from the server, Why ?  (Read 3536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bloodhound

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

Guys,
this thing is pissing me off.. I don' know why but the album created is automatically deleted . when i used to have 2 albumbs 1 sometimes got deleted.. now i got around 10 albums but the thing is the album is deleted , last time i had 11 album but now reduced to 10.. what the hell happened

And so the picture from the server. i use ftp upload and batch add files to bring it to the album... and there on the folder the images are also deleted.. I got around 60 mb space left in my server which sense that i got good space left..
Please help me out here. guys,
thanks,
u can check my gallery too..... http://www.proudnepal.com/gallery/index.php
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149

And no one else has admin access to the gallery? Change your password and check the user list that no one else is listed as admin.
Logged

bloodhound

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

I did have no one as a admin or access to the gallery. i m the only one. the gallery is in test mode, coz' i cant make this online untill this problem is being fixed..
so, please guys, help me out...
Logged

Nibbler

  • Guest

Coppermine doesn't delete stuff by itself.
Logged

Mentalbug

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1

Hi there,

Sorry for that necroposting, but this topic seems very similar to what just arrived to me ;)


I just encountered the same kind of problem... picture files just got deleted from my albums directory, leaving my fresh new coppermine gallery with broken image links...  I am the only admin (actually, the only one user), the gallery was in "offline mode" while this happened, and I didn't even give the address of that website to anyone yet (just bought the web hosting service a few days ago).  The version I use is "cpg1.4.8_plugin_pack.zip"

bloodhound, did you find what caused your problem?

I don't really know where to look, any idea on what could have caused this file disapearance?  Nothing but those pictures seems to have disapeared of the web space, I changed the coppermine admin password just in case... but still, it's strange :P
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

Posting a link to your page might be a good start... ::)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.