Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: logout problem and usermgr.php problem  (Read 10030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cruez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
logout problem and usermgr.php problem
« on: October 08, 2003, 04:54:29 am »

Ok, I am trying to get this to work with yabbse...

When I logout.... i get an error..

http://www.cruez.com/coppermine/logout.php?referer=%2Fcoppermine%2F

Also, when I try to go into the user tab in admin mode... I get a page not found error...

The file is there, I tried renaming it and calling it from the browser itself.......but it will not load...
is there a setting that is goofed in the usermgr.php file???

Oh, one more... If I go to my profile while in coppermine... It gives an error, but If I call it in the browser it says "user does not exist"
Logged

Seb

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #1 on: October 08, 2003, 02:13:29 pm »

I'm using phpBB and had exactly the same problem with the 'missing' file. Didn't have problems with the profile though. Logging out endedup in an 'Invalid session' message on the phpBB board. I really would like to fix it because the rest is superb.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #2 on: October 08, 2003, 04:10:46 pm »

this has been asked and answered on the old board at chezgreg.net (the site is down, as you probably know). I have the dump of the old database, so I guess I'll have to look this up for you when I get home.
Bump if you haven't got an answer in the next 24 hours...

GauGau
Logged

jack

  • VIP
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Posts: 279
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #3 on: October 08, 2003, 04:35:43 pm »

The YaBB SE error is fixed in the latest version of the yabbse bridge file.

This is available from the devel branch on the public CVS server.  (The 1.2 bridges are identical to the 1.1.1 bridges apart from bugfixes and comments)
Logged
Please do not contact me for support directly - instead: post on this board!

Cruez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #4 on: October 09, 2003, 03:34:49 am »

I am using the YabbSE Integration Bridge V 0.9.2...

Isn't that the newest one???

If not where is that branch for the CVS server (link)
Logged

Seb

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #5 on: October 15, 2003, 10:10:04 am »

Quote from: "jack"
This is available from the devel branch on the public CVS server.  (The 1.2 bridges are identical to the 1.1.1 bridges apart from bugfixes and comments)


Thanks, where do I find it?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #6 on: October 15, 2003, 10:59:49 am »

cpg 1.2.0 has just been released - go for the package (see download section) and use the bridge file from the package (if you're shy to upgrade your whole gallery to 1.2.0).

GauGau
Logged

Seb

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #7 on: October 18, 2003, 05:01:43 pm »

I have updated to 1.2 but still have the usermgr.php problem. What should I do? What was the solution you had on the previous board?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #8 on: October 19, 2003, 12:16:41 pm »

I'm not sure where it was, please search the old board

GauGau
Logged

daine

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #9 on: October 25, 2003, 11:27:05 pm »

I've been having the same problems, the PROFILE and the USERS won't show up!!! What should I do? I searched the old board but nothing came up :(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #10 on: October 26, 2003, 11:25:59 am »

get the latest yabbse bridge file from web cvs: http://cvs.sourceforge.net/viewcvs.py/coppermine/devel/bridge/ (the file Jack was referring to).

Warning: use only if you're comfortable with beta software, backup your old file, make sure to change the settings before applying it!

GauGau
Logged

daine

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #11 on: October 27, 2003, 02:13:25 pm »

I don't use yabbse...I use Phpbb...the profile, user, logout and login doesn't work at all, whenever I click links to these pages, the page is always "cannot be found". And also, when I switch back to "user mode", it doesn't allow me to upload pictures and stuff...but I've checked the "Groups" link and the member's modifications are all set to yes, except for "approve before posting" something like that. I don't know what's wrong! Please help me!
Logged

Mike

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
logout problem and usermgr.php problem
« Reply #12 on: November 14, 2003, 01:16:30 am »

I have a cause but not a solution for the problem in phpBB

When you click on 'Users' in the admin area usermgr.php tries to redirect you to the admin area of phpBB. The problem arises from the fact that phpBB admin requires a valid session id in order to confirm admin status and if it doesn't get the session id it returns a 404 error. Coppermine doesn't seem to use session ids and consequently can't return them to phpBB.

Any fixes?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.