Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Video only playing 3 seconds  (Read 3723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Marc_NL

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Video only playing 3 seconds
« on: July 24, 2006, 06:59:32 pm »

On my website http://www.oudeluttighuis.nl/website video-files (mpg) are only playing the first 3 seconds.

Any suggestions?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #1 on: July 24, 2006, 07:06:06 pm »

Post a test user account.
Logged

Marc_NL

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #2 on: July 24, 2006, 08:48:13 pm »

Username and password of test user account are both 'test'.

There is an MPEG on page 9 of the 'Alaska, ..'-album.

Thank you in advance for your help.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #3 on: July 24, 2006, 08:57:30 pm »

Works ok for me, probably an issue with how your media plugin is setup in your web browser.
Logged

Marc_NL

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #4 on: July 28, 2006, 08:54:36 pm »

As video-files on other websites are playing okay I do not think it is an issue with how the media plugin is setup in my web browser.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #5 on: July 29, 2006, 12:09:00 am »

works fine for me !
may be you have broken file under "internet temproary files" clear your temp and try again
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Marc_NL

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #6 on: July 29, 2006, 11:26:08 am »

I cleared 'temporary internet files', but the problem remains.
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Video only playing 3 seconds
« Reply #7 on: July 29, 2006, 01:04:34 pm »

When playing it directly (outside of coppermine) or within coppemine there is no difference. The mpg's only 3 secs (but 25mb) for me. However when downloading the movie it plays perfectly. No clue what the cause for that behaviour is. At least I can say it's no coppermine issue
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.034 seconds with 19 queries.