Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error when displaying image from certain locations.  (Read 2649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Banik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Error when displaying image from certain locations.
« on: July 23, 2006, 09:05:37 pm »

Hi Guys,

I've searched through the boards and come across a few people who have had problems like I'm experiecing in the past, but their problems were with older versions which I believe have been fixed.

I'm having a problem when clicking on an image in the "Last Additions" section when viewing a user's uploads.  The links just seem to error when taking me through to displayimage.php.

When viewing the page http://dev.felinefanatics.co.uk/thumbnails.php?album=lastupby&uid=2 to get their recents uploads the links take me to http://dev.felinefanatics.co.uk/displayimage.php?album=lastupby&cat=0&pos=0 which displays the error about not finding the picture.

I've uploaded my latest revision of code to http://dev.felinefanatics.co.uk with username: tester password: test.

To get to the page you'll have to click on Memberslist then recent uploads of IanThomas, that's the page which displays the error as described above. (when clicking on the thumbnails)

edit:
Using latest version 1.4.8 - fresh install plus the mods below:

Hacks installed:
Whosonline, My favourites (lightbox) and potd.  I've also been adding modifications myself over the last couple of days but nothing I can see would cause this problem. (captcha and lots of email notification code added).

I've also restored the last 5-6 revisions of code from my svn box and all seem to display the same problem.

Thanks for any help anyone can give me on my problem.  Just like to say it's a great piece of software, easy to use and customizable!  Keep up the good work!

Ian
« Last Edit: July 23, 2006, 10:49:14 pm by TranzNDance »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error when displaying image from certain locations.
« Reply #1 on: July 23, 2006, 10:39:34 pm »

Probably the lightbox plugin. I'll post an updated version once I have time to take a look at it.
Logged

Banik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Error when displaying image from certain locations.
« Reply #2 on: July 23, 2006, 10:46:07 pm »

Oh, it was that! That's strange cause I'm sure I tried that, go figure eh  :)

Thanks for the tip, I'll have to disable that for now, shame  :(  It was a nice plugin by yourself.

Thanks for the help, I'll remove the plugin from my local machine to see if removing it effects anything else.

Thanks again

Ian
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.