Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: How 2 keep language setting?  (Read 5809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tochiro

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
How 2 keep language setting?
« on: July 21, 2006, 10:07:22 am »

Hello,

I noticed Coppermine does not keep the language setting I declared in the Config section.  I close the browser and everything is back to English.  How come?

Thank you for Coppermine and for your help.

Logged

Abbas Ali

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: in
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2165
  • Spread the PHP Web
    • Ranium Systems
Re: How 2 keep language setting?
« Reply #1 on: July 21, 2006, 10:42:35 am »

Make sure that you save the changes on config page before closing the browser.

Also a link to your site might help.
Logged
Chief Geek at Ranium Systems

tochiro

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: How 2 keep language setting?
« Reply #2 on: July 21, 2006, 11:50:05 am »

Make sure that you save the changes on config page before closing the browser.

Also a link to your site might help.

Yes I saved the changes.

Here is the link:  http://www.scandi-voyage.com/cpg148/index.php

Thank you for your time.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: How 2 keep language setting?
« Reply #3 on: July 22, 2006, 11:26:44 am »

The language the gallery is being displayed in has a multi-level concept, the following steps are being performed:
  • Check being performed "has a specific language been set by cookie or URL parameter?". If yes, the gallery will be displayed in that language, all subsequent steps are being skipped
  • Step two: which language has the user set as default language in his browser? If that language exists as Coppermine language file, it will be used - the subsequent step will be skipped.
  • Last step: only if the previous steps both don't apply, the default language that the admin has set up on the config page will be taken into account

Note to self: will have to add a detailed explanation to the docs.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: How 2 keep language setting?
« Reply #4 on: September 02, 2006, 09:12:34 am »

Note to self: will have to add a detailed explanation to the docs.
Added to devel docs.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.