Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: There are no user galleries  (Read 6269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
There are no user galleries
« on: July 19, 2006, 03:14:56 am »

Hi!
I have this gallery: http://www.tuttoscout.org/gallery/
Now, when I click the only category "Elenco album" I don't see nothing :(

There are no user galleries

Why?

I use Coppermine 1.41

Regards,
Riccardo.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: There are no user galleries
« Reply #1 on: July 19, 2006, 09:16:32 am »

Unable to replicate - clicking on the link you suggested does what it is expected to do. However, it's mandatory that you upgrade to the most recent versions (currently cpg1.4.8) asap.
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #2 on: July 19, 2006, 12:57:25 pm »

Hi Gaugau,
the link is this: http://www.tuttoscout.org/gallery/index.php?cat=1&lang=english_gb
In this gallery there are 143 albums, but I see only: There are no user galleries
I'm sorry but I don't understand your answer :(

Best Regards,
Riccardo.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: There are no user galleries
« Reply #3 on: July 19, 2006, 05:18:03 pm »

There's no error message for me - see attached screenshot. Do as suggested and upgrade (upgrade instructions).
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: There are no user galleries
« Reply #4 on: July 19, 2006, 06:08:14 pm »

Clear your cookies.
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #5 on: July 19, 2006, 07:02:46 pm »

Well, thanks for your answer.

Reassumed
---------------

When I enter in coppermine directory:
http://www.tuttoscout.org/gallery/index.php?cat=1
I see only 3 albums (of 145) - (see attached n.1)

1) WHY?

In this page I see there are 2 pages (1|2) of albums. - (see attached n.1)

If I click page 2... I have this message "There are no user galleries" - (see attached n.2)

2) WHY?

If I re-click page 1... I don't see the 3 users galleries that you can see in attached n.1 - (see attached n.3)

3) WHY?

After, if I delete cookies...

I see again 3 albums - (see attached n.1)

4) WHY?

I suppose that there is a problem in cookie or else but... why I see only 3 users galleries of 145?

Best Regards.
Riccardo.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: There are no user galleries
« Reply #6 on: July 20, 2006, 06:08:59 am »

OK, for the very last time: do as I suggested and upgrade! >:( There's a reason why we release new versions: bugs that existed in older versions get fixed. If you fail to do as I suggested and decide to post some more "whys", you'll get ignored.
I use Coppermine 1.41
As far as I can see, you're using cpg1.4.3 ::)

Joachim

P.S. Fix your custom theme as well, it's missing mandatory html page elements! Not related to your question though.
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #7 on: July 20, 2006, 08:46:27 am »

OK :)
I try to upgrade.
Thanks for all ;)

Riccardo ;)
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #8 on: July 20, 2006, 12:44:45 pm »

Hi!

I have upgrade my coppermine gallery to 1.48 but...

http://www.tuttoscout.org/gallery/index.php?cat=1

Nothing is changed :(

Please, help me  :'(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: There are no user galleries
« Reply #9 on: July 20, 2006, 09:57:16 pm »

I see only 3 albums (of 145) - (see attached n.1)
Do the remaining 142 albums contain content? If no, they won't be displayed. They won't be displayed neither if you have set particular privacy settings.
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #10 on: July 20, 2006, 11:30:50 pm »

> Do the remaining 142 albums contain content?

Photo, Albums... 600 Mb of files...

> They won't be displayed neither if you have set particular privacy settings.

Where?

I don't think that because If I click "User list" I see only 3 albums and if I re-click again "User list" I see There are no user galleries. After, if I delete cookie... I see again only the albums...

Now, I have activeted debug mode:


When I see only 3 albums, debug info is file n.1
When I see nothing, debug info is file n.2 and I have an error in:

Notices
/bridge/udb_base.inc.php
Notice line 530: Undefined variable: users
« Last Edit: July 20, 2006, 11:53:37 pm by ricky78 »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: There are no user galleries
« Reply #11 on: July 21, 2006, 06:53:22 am »

Turn off notices if they don't mean anything to you - they are a dev-only feature.
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #12 on: July 21, 2006, 12:59:11 pm »

OK, debugging are only for admin user.
I will remove it...

But... how can I resolve this (my big) problem?

Regards.
Riccardo.
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #13 on: July 24, 2006, 06:22:32 pm »

Nobody can help me?
please!!!!
« Last Edit: August 01, 2006, 07:07:35 pm by ricky78 »
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #14 on: August 01, 2006, 07:08:15 pm »

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

ricky78

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: There are no user galleries
« Reply #16 on: August 03, 2006, 08:43:44 pm »

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/faq.htm#lamesupport

This is your first concrete answer !!!
I have done only a question and nobody ??? have a suggestion?

http://www.tuttoscout.org/gallery/index.php?cat=1

I see only 3 albums of 40.
Which could be the problem?

Regards.
Riccardo.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: There are no user galleries
« Reply #17 on: August 04, 2006, 08:22:29 am »

I have no idea why this happens to you. You're the first and only person to report this issue, so it can't be a coppermine issue, but something you did (either mod-wise or permissions-wise). This is the FAQ section I refered to:
Quote
I've posted my question a while ago, but nobody answers. What the...?

The support board is not a hotline. Although there are many visitors to the site, only a few do actually support - on a unpaid, voluntary basis. Yes, we don't receive remuneratio for our contributions and we each have a life, a job, family and more. We are away sometimes, as well. So, please, be patient, read the docs and search the boards while you are waiting.
If you don't get an answer to your question:

    * make sure you have given us enough time to react (days, not hours!)
    * maybe nobody knows the answer to your problem
    * maybe your question has been asked very often
    * maybe your posting has been rude or impolite and you're ignored for that reason
    * maybe you requested a feature that requires a lot of coding, and none of those who are able to do it have a need for the feature
Option 2 applies to you. What would be the point if everybody replied to your thread saying "I don't know"?
Logged

intranet

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
Re: There are no user galleries
« Reply #18 on: August 16, 2006, 02:33:32 pm »

newer topic created.. post removed.
« Last Edit: August 16, 2006, 03:43:10 pm by intranet »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.033 seconds with 19 queries.