Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "No User gallerys" but photos inside  (Read 2027 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

youth4j

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 48
"No User gallerys" but photos inside
« on: July 13, 2006, 01:45:28 am »

Hi,
I was playing around with coppermine:
I have a database that I use for photo gallery and I had problems with it so I ran an upgrade on the photo gallery but pointed it to a different database. Coppermine installed correctly and I created some user gallerys under the new database. Then when I was done with the testing I deleted all the categories and all the Albums. Then I ran an update again and configured it back to the original database. Now I am missing Galleries of users but I can see that photos are inside the gallery because they show up under random photos. How can I fix this problem to get the Gallery names back on the database. Is there a file I should overwrite with an older version of file? or is it database problem.

Take a look at this at my website.
http://www.youth4j.org/pics/index.php?cat=1
I have to get this fixed becaues my users will be really unhappy...

Thank you in advance
« Last Edit: July 14, 2006, 07:17:56 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: "No User gallerys" but photos inside
« Reply #1 on: July 13, 2006, 01:51:18 am »

Please explain in more detail what you have done and what your database now contains. You can't 'point' to a different database when doing an update - you update the existing database. Your current problem is caused by having no users in the database. It would help if you enabled viewing of the memberlist to verify this.
Logged

youth4j

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 48
Re: "No User gallerys" but photos inside
« Reply #2 on: July 14, 2006, 06:53:09 pm »

Problem fixed...
I was updating my forum but my gallery was bridged with phpbb database that is why the usernames were not showing up.

Thank you very much. God bless you.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.027 seconds with 20 queries.