Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error After Upgrade  (Read 4304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Prisoner_24601

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 47
Error After Upgrade
« on: July 10, 2006, 10:05:19 pm »

Howdy.  Long time, no post.

I upgraded from CPG 1.4.3 to each of the various steps and then hit 1.4.8.  Everything looked fine until I used the Category Manager (catmgr.php).

I get the error (after a 2+ minute wait):

CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

I re-downloaded 1.4.8, re-uploaded all teh files to my FTP server and re-ran teh update. Same error when accessing the Category Manager.  Same error after repairing and optimizing the tables in phpMyAdmin.

No other changes to my server and everything worked fine before the upgrade.  I've searched here and the only comments I've seen were to change the settings in php.ini (which I can't do; my provider can, if necessary) -- but one would assume that albmgr.php would display a similar error.  It doesn't.

IIS Server.  MySQL 5.0.18.  PHP 5 (IIRC).

Thanks in advance for any advice.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error After Upgrade
« Reply #1 on: July 10, 2006, 10:25:21 pm »

How many categories do you have ?
Logged

Prisoner_24601

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 47
Re: Error After Upgrade
« Reply #2 on: July 10, 2006, 10:53:35 pm »

Oh, a couple hundred.  Or so.  Probably less than 1000.

Yes, I'm serious and no, I'm not necessarily trying for the world's largest CPG database, but I'm getting there.

However, as I said, it worked just fine with earlier versions of CPG.

I rarely use the catmgr because the albmgr2 plugin (here someplace; kudos to the author) generally is sufficient for my needs, but I need to move one subcategory into a brand new category and I can't do that with albmgr2.
Logged

Prisoner_24601

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 47
Re: Error After Upgrade
« Reply #3 on: July 11, 2006, 08:46:22 pm »

I have summarily tried to do tasks with CATMGR.PHP manually (such as http://www.foobar.com/cpg148/catmgr.php?op=deletecat&cid=2) and it doesn't work and returns the same error -- I've even installed a shiny new version of CPG in a different directory (no plugins, etc) and just changed the config.inc.php to point to my original database and it still doesn't work.

It works with a NEW database with three categories, though.

I had my provider up all the php.ini values and that wasn't a help.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error After Upgrade
« Reply #4 on: July 11, 2006, 08:51:27 pm »

The category manager page gets exponentially larger the more categories you add, so I'd imagine that the page becomes so large that php hits a time or memory limit when generating the page. The error you get is from IIS, so there is not much I can tell you about that.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Error After Upgrade
« Reply #5 on: July 11, 2006, 11:36:50 pm »

If I remember this correctly, someone used to have similar issues and solved them by adding a pagination feature to the category manager.
Logged

Prisoner_24601

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 47
Re: Error After Upgrade
« Reply #6 on: July 12, 2006, 12:39:25 am »

Thanks for the information.

Would you happen to know how to add the pagination thing?  I spent about 1/2 hour using various searches here, but I can't find anything.

Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error After Upgrade
« Reply #7 on: July 12, 2006, 01:19:06 am »

Try the attached. Modify CATS_PER_PAGE at the top to suit.
Logged

Prisoner_24601

  • Contributor
  • Coppermine novice
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 47
Re: Error After Upgrade
« Reply #8 on: July 12, 2006, 06:09:47 am »

Thank you very much.  That works very nicely, albeit a tad slow.

Working + slow is much] better than not working + slow.

If you're wondering, that's 2061 categories I have.  I really can't cut it down too much, but I'll try.  I can reduce by about 20 to 30% with some work.  However, I might get folks pitching a fit if I do.  I'll poll my readership.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.