Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: help for videos  (Read 5740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ba2

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
help for videos
« on: July 05, 2006, 10:26:56 pm »

Hello
on an old version of Coppermine when I had some videos it display an image to show it's a video !
now on the last version I dont have a icon/image for them, just a link :(
like this one :
http://www.sbwu.net/photos/thumbnails.php?album=8&page=10
can you help me?
thanks!
« Last Edit: July 07, 2006, 12:23:45 am by GauGau »
Logged

tibu

  • Contributor
  • Coppermine regular visitor
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 59
    • Creative Foto Solutions
Re: help for videos
« Reply #1 on: July 06, 2006, 06:43:15 am »

The first thing that I can think of is to check your images folder. Under the directory that coppermine is installed there should be a folder called "Images", is the file called "thumb_avi.jpg" there?
Logged

ba2

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: help for videos
« Reply #2 on: July 06, 2006, 10:26:14 am »

yep
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: help for videos
« Reply #3 on: July 06, 2006, 10:31:28 am »

Logged

ba2

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: help for videos
« Reply #4 on: July 06, 2006, 11:09:31 am »

why it display nothing?
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: help for videos
« Reply #5 on: July 06, 2006, 11:25:46 am »

src property of your <img> tag is empty!
if you look at the include/function.inc.php will see the $pic_url is responsible for that url
$pic_url will get its value from get_pic_url function (its also in function.inc.php line ~1894)
I'm working on that to figur out what happen....
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: help for videos
« Reply #6 on: July 06, 2006, 11:27:07 am »

Did you apply any mods?
Logged

ba2

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: help for videos
« Reply #7 on: July 06, 2006, 11:43:21 am »

nope
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: help for videos
« Reply #8 on: July 06, 2006, 11:59:38 am »

just for sure can you just copy function.inc.php to your include folder again (may be it's cruppted)
use a real ftp client like "ipswitch ws_ftppro" or "smartftp"
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

ba2

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: help for videos
« Reply #9 on: July 06, 2006, 12:03:12 pm »

nope not working  ???
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: help for videos
« Reply #10 on: July 06, 2006, 12:13:24 pm »

check galleryicon on  xxx_pictures table  for avi files and tell us what are the values
update forget that
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: help for videos
« Reply #11 on: July 06, 2006, 12:19:06 pm »

forget all of them   ::)
I should check this first
did you change "The prefix for thumbnails " value under config=>Files and thumbnails advanced settings
i think you did it's mini_
i'm I true? then go to your {gallery root}/images folder and rename all thumb_xxx.jpg to mini_xxx.jpg
« Last Edit: July 06, 2006, 12:26:44 pm by bmossavari »
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

ba2

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: help for videos
« Reply #12 on: July 06, 2006, 12:30:19 pm »

yay!!! it's working !! thx a lot!!!
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: help for videos
« Reply #13 on: July 06, 2006, 12:39:57 pm »

I think this should be report as a bug
here is desc.
by changing "The prefix for thumbnails" , get_pic_url function will look for newprefix_avi.jpg or other type of cpg default media thumbnails

sorry
this works fine for me
- may be you have permission issue on "images" folder
- may be you change "thumb_pfx" under config table manualy
- may be on upgrade proccess you delete your old image folder and copy new image folder instead of overwite it
« Last Edit: July 06, 2006, 12:47:17 pm by bmossavari »
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

BuLLy__BoY

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: help for videos
« Reply #14 on: July 06, 2006, 03:53:49 pm »

Is coppermine gallery support videos *.3gp format?

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: help for videos
« Reply #15 on: July 06, 2006, 03:56:20 pm »

if you are looking for 3gp thumbnail "No" cpg has not 3gp thumbnail
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: help for videos
« Reply #16 on: July 07, 2006, 12:21:55 am »

There is a "one issue per thread" policy that you agreed to respect when signing up. The initial question has been solved, your question is not related at all, so I'm marking this thread accordingly and locking it. Start a new thread (after having searched) for your new question, and don't try to hijack threads in the future! >:(
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.