Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Blank page...  (Read 3602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MidnightSilk

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Blank page...
« on: June 23, 2006, 02:55:58 am »

It says that i have the photo gallery installed but then when i try to open and of the pages even the admin pages..I get nothing..blank page.

:(
« Last Edit: June 23, 2006, 08:22:56 am by GauGau »
Logged

Vargha

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 223
  • Persian Soldier
    • Rangarang
Re: Blank page...
« Reply #1 on: June 23, 2006, 03:03:07 am »

Logged
Haalaa Boro Ye Chayi Vasam Dorost Kon Ta Man Ye Fekri Be Halet Bokonam ;) Ye Hendooneye Shotoriham Biyar Bizahmat :)
Visit My Site www.Rangarang.co.nr
Check Out My Gallery
www.Rangarang.co.nr/buddies
(http://img157.imageshack.us/img157/838/rangarang4xn.jpg)

Paver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1609
  • Paul V.
Re: Blank page...
« Reply #2 on: June 23, 2006, 04:10:31 am »

@MidnightSilk: Post a link to your site.  And give more information about your situation.  Did you do a new install of Coppermine?  Or did you upgrade from a previous version?  Have you used the site at all after the installation, or did this happen just after you finished the install?
Logged

MidnightSilk

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Blank page...
« Reply #3 on: June 23, 2006, 04:20:06 am »

ok not really sure what to post...i put a fresh install on my site. ummm www.ilconsiglio/coppermine/index.php

nothing shows up. :( I am even messing up here in the forums. sigh
Logged

MidnightSilk

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Blank page...
« Reply #4 on: June 23, 2006, 04:20:50 am »

I have been trying to use the site. and yes it happened after a fresh install.
Logged

Paver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1609
  • Paul V.
Re: Blank page...
« Reply #5 on: June 23, 2006, 04:29:34 am »

Ok, I think I know what you did wrong.

The themes folder has the igames theme directly inside it.  You need to put the igames theme inside a folder named "igames".

So the files & folder you have in there should be under themes/igames/.

Ideally, you should also have the classic theme in there as well so you have at least the most basic theme available if anything goes wrong.  The Coppermine package comes with a number of themes that all go under their own folders under themes.
Logged

MidnightSilk

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Blank page...
« Reply #6 on: June 23, 2006, 06:36:13 am »

Ok gonna load all the themes now i was hopig I wouldnt have to but its all gravy :D and i will keep you posted.
Logged

MidnightSilk

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Blank page...
« Reply #7 on: June 23, 2006, 07:13:53 am »

\o/ it works lol *blushes*
Logged

Paver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1609
  • Paul V.
Re: Blank page...
« Reply #8 on: June 23, 2006, 01:44:51 pm »

You don't have to load all the themes.  You can delete any of the themes subfolders you don't want.

You are strongly encouraged to keep the classic theme in there, at the very least.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.