Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: The previous file could not be placed  (Read 3518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TheWolf1

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
The previous file could not be placed
« on: June 21, 2006, 06:03:40 am »

My web host has moved my website from a server to another (not same OS, config, etc...) and since then I cannot upload files (but can view them).

I always get
uploads were successful
then
The previous file could not be placed
when I put the file in an album.

ImageMagick path is OK (/usr/local/bin).

/albums
/albums/edit
/albums/userpics
are all set to 755

I followed instructions at:
http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble

My Coppermine can be located at
http://www.avaliquette.com/gallery/
user = Test
pass = testing

Thanks!
« Last Edit: June 21, 2006, 03:45:32 pm by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: The previous file could not be placed
« Reply #1 on: June 21, 2006, 06:44:53 am »

I followed instructions at:
http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble
No, you did not: set the number of file upload fields to "1" and the number of uri upload fields to "0" as suggested.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: The previous file could not be placed
« Reply #2 on: June 21, 2006, 10:13:01 am »

- Upgrade to 1.4.8 , it's mandatory!
- do as GauGau seggested
- check your "Method for resizing images"
go to:admin mode=>config=>Files and thumbnails advanced settings=>Method for resizing images and set it on GD2
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

TheWolf1

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The previous file could not be placed
« Reply #3 on: June 21, 2006, 01:35:57 pm »

GauGau: Sorry for that I tought it was for security reason only.

bmossavari: Will update, but great news, when I use GD2, everything is working! So it's my ImageMagic path who is incorrect my webhost told me it was OK!  ???
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: The previous file could not be placed
« Reply #4 on: June 21, 2006, 01:56:00 pm »

okey , ImageMagick Path is webhost issue ;)
I think this thread can be mark "Solved"
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

TheWolf1

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The previous file could not be placed
« Reply #5 on: June 21, 2006, 02:11:28 pm »

Yes! Thanks a bunch all  ;D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.