Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Thumbnails & Pics Not Showing  (Read 3409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ashleyayling

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Thumbnails & Pics Not Showing
« on: June 16, 2006, 12:15:11 pm »

Hi,
Some of the thumbnails and pics are just showing filenames and I get Internal Server Error when I try to recreate the thumbs.
Please Help.
Regards,
Ash.
« Last Edit: June 19, 2006, 06:33:02 pm by Paver »
Logged

Paver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1609
  • Paul V.
Re: Thumbnails & Pics Not Showing
« Reply #1 on: June 16, 2006, 10:33:04 pm »

That sounds like a permission problem.  Check the permissions of your files and directories.  If you need a refresher on the permissions required, read the documentation linked above or on your gallery's admin toolbar.

If you are sure the permissions are correct, I guess a link to your site showing the problem would be helpful.
Logged

ashleyayling

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Thumbnails & Pics Not Showing
« Reply #2 on: June 17, 2006, 12:52:07 am »

Tried permissions and this did not help.

Also i just get each file with Error when set to ImageMagik (dont think it's installed) but Internal Server Error when its as GD2 (what i use).

If you need a link and login details please contact me.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Thumbnails & Pics Not Showing
« Reply #3 on: June 19, 2006, 06:55:24 am »

If you need a link and login details please contact me.
Why not post it publicly? Others might want to take a look at this as well. The whole point of a support board is to make postings publicly.
Logged

Vargha

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 223
  • Persian Soldier
    • Rangarang
Re: Thumbnails & Pics Not Showing
« Reply #4 on: June 19, 2006, 08:22:04 am »

give more details
what does the errors say
plus do as GauGau suggested
Logged
Haalaa Boro Ye Chayi Vasam Dorost Kon Ta Man Ye Fekri Be Halet Bokonam ;) Ye Hendooneye Shotoriham Biyar Bizahmat :)
Visit My Site www.Rangarang.co.nr
Check Out My Gallery
www.Rangarang.co.nr/buddies
(http://img157.imageshack.us/img157/838/rangarang4xn.jpg)

ashleyayling

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Thumbnails & Pics Not Showing
« Reply #5 on: June 19, 2006, 06:16:26 pm »

Hi.
Thanks for the reply's but I've now managed to fix it.
What I did was use GD version 1.x and it worked straight away.
Thanks for your help.
Regards,
Ashley Ayling.
Logged

Vargha

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 223
  • Persian Soldier
    • Rangarang
Re: Thumbnails & Pics Not Showing
« Reply #6 on: June 19, 2006, 06:19:11 pm »

Glad that you fixed it ;) top job :)
Logged
Haalaa Boro Ye Chayi Vasam Dorost Kon Ta Man Ye Fekri Be Halet Bokonam ;) Ye Hendooneye Shotoriham Biyar Bizahmat :)
Visit My Site www.Rangarang.co.nr
Check Out My Gallery
www.Rangarang.co.nr/buddies
(http://img157.imageshack.us/img157/838/rangarang4xn.jpg)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.